Livio Andrijic / CROPIX
Na rubu rubova

Marijana Mikulić sasvim iskreno o 15 godina braka: 'Svako toliko jedno drugo želimo ispaliti raketom'

Plivanje bračnim vodama nije lak zadatak, ali zato je glumica Marijana Mikulić pronašla je savršeni balans u obiteljskoj oazi i priznala da u tom segmentu života unatoč usponima i padovima ništa ne bi mijenjala.

"Nekad davno, dok smo bili samo mi, i imali sve vrijeme svijeta za nas... U međuvremenu se dogodila djeca, kredit, poslovi dolazili i odlazili, usponi padovi, bolesti, zdravlje, pare, besparica, stan, pas... Uglavnom, sad imamo sve, samo ne stignemo imati nas. Ali ja volim sve to što imamo, iako jedno drugo svako toliko želimo ispaliti raketom. Ne bih mijenjala ni tebe, ni nas, ni ovo sve za tisuću bilo čega drugog. Samo jako, samo jako dalje. Sretnih nam prvih 15! Poklanjam tebi sve moje pjesme, nitko te tako voljeti ne smije"... Your crazy wife", napisala je u objavi na Instagramu glumica Marijana Mikulić koja je kod kuće okružena samim dečkima.

Sa suprugom Josipom Mikulićem, profesorom i pročelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu ima tri sina: Ivana (11), Andriju (7) i mališana Jakova koji će uskoro proslaviti drugi rođendan.

Marijana koja se proslavila ulogom u seriji "Ponos Ratkajevih", gotovo svake godine suprugu čestita godišnjicu braka emotivnim statusom na društvenim mrežama.

"Ne želim sada da zvuči klišeizirano, ali on je meni stvarno najveća podrška. Sad se već naviknuo i ima za sve razumijevanja, zna kad sam luda, kad hiperventiliram, zna kad treba nešto reći, a kad je najbolje da prešuti", rekla je jednom prilikom poznata glumica.

Čitajte i:

Poznate mame rekle su nam što misle o mjerama uoči nove školske godine: 'Grč mi je i u srcu i u želucu'

Domaća glumica otkrila koliko se udebljala od mature i zašto nikad neće odustati od minice

Drama oko granica slomila je srce Marijani Mikulić: 'Koliko koštaju moje suze danas? '

Bili smo u teretani s Marijanom Mikulić: 'Na vježbanje su me natjerali problemi sa zdravljem'

Linker
18. travanj 2024 08:53