nova TV
I TO SE DOGAĐA

Mario Valentić zaboravio tekst pjesme koju jako dobro zna: 'Izbacilo me to iz takta, baš mi je žao'

Nova epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' opet je u prvi plan stavila talent izvođača koji su dali sve od sebe da publiku oduševe svojim nastupom, Mario Valentić postao je diva iz Splita, a samo se nada da se prilikom nastupa originalna Doris dobro zabavila.

Glumac Igor Mešin je primijetio da gljiva ne mazi Marija Valentića jer smo ga ovaj put gledali i slušali u ulozi Doris Dragović. ''Ono što Doris ima, to si imao - ta jedna ruka koja uvijek ide naprijed, donio si nam Doris i bilo je jako zabavno'', rekao je Mešin.

Nives Celzijus je primijetila da je malo i zaboravio tekst, a Mariju je bilo užasno žao zbog toga.

"Je li me izbacilo iz takta to što sam zaboravio tekst? Je, iako se to nije vidjelo, ali bilo mi je žao, ipak je pjesma koju znam i nisam je morao učiti. U tom trenutku mozak je izložen stresu, ali opet uzdao sam se na sposobnost glumca i izvođača u sebi da se snađe. Najbitnije je ne pokazati publici da te to izbacilo, ali iznutra je. No, dobro sam to isfurao", zadovoljan je Mario koji se brzo snašao i s visokim petama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Mario Valentić

Najslađe reakcije

Nosi ih pred nastup kako bi vježbao, a do sad je imao tek nekoliko žuljeva. Valentić se nada da se prava Doris zabavila tijekom njegova nastupa, a najslađe mu je kako na njegove nastupe reagiraju sinovi Niko i Noa.

"Starijem je to interesantno, taj cijeli proces maskiranja, ima puno pitanja kako to sve ide, kako me maskiraju, koliko to sve traje. Dosta je suzdržan u komentiranju, samo kaže da je gledao i brk mu se smije. Manji radi nešto po kući, i kad krene emisija, skuži moj glas i kad pjevam s maskom - kaže: 'Tata'... Kod kuće pjevam non-stop pa mi prepoznaje glas. To mi je slatko i simpatično", kaže Mario.

nova tv

Članica žirija na bini

Marku Braiću u ulozi Camile Cabello na bini se pridružila i članica žirija Nives Celzijus, i to kao Shawn Mendes. Kao Cher nastupila je Marina Orsag, dok je Fabijan Pavao Medveščak na pozornicu izašao kao Beyonce, a posebno se dojmio Nives.

''Da sam sad u svojoj zaljubljivoj fazi, ja bih se sad momentalno zaljubila i imala bi već viziju što bi mi mogli raditi. No nećeš nadrapati, nisam u toj fazi. Ti glumiš, pjevaš, ti plešeš, ti peglaš, ti šutiš, miran si, progovaraš samo kad te se nešto pita… ti si savršen muškarac i savršen kandidat za ovu emisiju!'', iskreno je izjavila Nives.

Neda Parmać je kao Daddy Yankee imala zahtjevan zadatak i pjevački i koreografski, Sinišu Ružića vidjeli smo kao Madonnu iz Evite, a Lu Jakelić je nastupala kao Dr. Alban.

Lana Klingor Mihić dvostruko je oduševila u drugoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' u kojoj je nastupila i pobijedila kao Luis Fonsi i Demi Lovato. Lana je odabrala zakladu Solidarna za fond ''Spasi me'' kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna.


Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 23:42