Izabel i Mateo Kovačić
 Instagram
izabel slavi roćkas

Mateo Kovačić supruzi čestitao rođendan i otkrio njezin preslatki nadimak

Naša poznata poduzetnica proslavila je rođendan, a suprug ju je iznenadio s tortom na dva kata i putem Instagrama joj čestitao rođendan te otkrio slatki nadimak koji ima za nju.

S trenutnom adresom u Londonu, Izabel Kovačić proslavila je 26 rođendan. Tortu joj je naravno poklonio suprug, nogometaš Mateo Kovačić i na Instagramu podijelio video svoje supruge. "Sretan rođendan Belko moj" napisao je uz emotikon srca nogometaš londonskog kluba Chelsea i tako otkrio simpatični nadimak koji ima za Izabel. Obožavatelji i pratitelji pridružili su se u komentarima s čestitkama i dobrim željama.

Izabel i Mateo slove za jedan od naših najljepših parova, a svima je poznata u njihova lijepa ljubavna priča. Poznaju se od srednjoškolskih dana, a zaljubili su se u crkvi u u Sesvetskim Selima još dok je on bio ministrant. Zajedno su bili sedam godina prije nego su se vjenčali 2017. godine u istoj crkvi. Sve više privlače pažnju stranih medija, osobito Izabel.

Par živi u Londonu, no svaku priliku iskoriste za povratak u Lijepu našu. Izabel je tako provela vrijeme u Zagrebu zbog posla - vodi brenda Luni Lou iza kojeg stoji odjeća za djecu od prirodnih materijala, a nedavno je izdala i beauty kolekciju koja uključuje piling gel za tuširanje s košticama marelice, mlijeko za tijelo, univerzalnu zaštitnu kremu, deo kremu i suho ulje za tijelo, lice i kosu.

Linker
22. travanj 2024 20:08