ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
OBJAVILA JE RAT TABLOIDIMA

Meghan Markle se nakon bijega iz kraljevske obitelji povlači po sudu i želi odštetu

Meghan Markle tvrdi kako su mediji njezinog oca maltretirali i iskorištavali, iako nije pričala s njim dvije godine. Zbog koronavirusa, Markle je saslušana na sudu putem video linka.

Bivša glumica Meghan Markle tužila je britanski tabloid Mail on Sunday na nekorektan i neprofesionalan način manipulirali s njezinim ocem s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu. Odvjetnik tabloida Antony White pred sudom se pita kako su novine iskorištavale Thomasa Marklea, ako Meghan nije s ocem komunicirala dvije godine.

Duchess of Sussex Meghan Markle attends womens final match at US Open Championships between Serena Williams (USA) and Bianca Andreescu (Canada) at Billie Jean King.
07 Sep 2019, Image: 469676348, License: Rights-managed, Restrictions: NO Argentina, Australia, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Finland, France, Georgia, Hungary, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Romania, Russia, South Africa, Uruguay, Model Release: no, Credit line: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sudu je kao dokaz Meghan pokazala i poruke te predala pismo upućeno svojem ocu. Radi se o njihovoj privatnoj poruci još iz vremena prije kraljevskog vjenčanja te Thomasove odluke o nedolasku. Markle tvrdi da ju je spomenuti tabloid namjerno zavadio s ocem i tako je javno ocrni. Meghan tvrdi kako je saznavši za curenje informacija o pismu bila u nevolji. Tužene novine ipak imaju svoju teoriju slučaja a to je da je svjesno dopustila svojim prijateljima da medijima otkrije detalje, ali ona to izričito odbacuje.

'Ona nije znala da su njezini prijatelji davali intervju časopisu People, a kamoli da će se jedna od prijateljica pozvati na pismo', napisao je u dokumentu podnesenom ovoga tjedna sudu odvjetnik Meghan Markle David Sherbone.

Pročitajte i:

Nakon Meghan i njezina majka je pod povećalom: Težak život samozatajne Dorije Ragland postao ljubavni roman

Dirljiva čestitka: Meghan Markle pokazala dosad neviđenu fotografiju s krštenja sinčića

Thomas Markle ponovno kritizira: 'Licemjerni su, zašto ne mogu upoznati svog unuka!?'

Linker
14. travanj 2024 14:36