Instagram
Potpuno opčinjena

'Mi smo ista duša': Megan Fox opisala svoju strastvenu vezu s Machine Gun Kellyjem

Dok je mladi reper Machine Gun Kelly sramežljivo gledao slavnu glumicu iz prikrajka, Megan Fox se hrabro bacila u akciju i krenula ga 'rešetati' pitanjima o astrologiji i svemu što joj je bitno.

Meghan Fox tvrdi da je predvidjela vruću vezu s reperom Machine Gun Kellyjem čim ga je ugledala na setu.

Novopečeni par upoznao se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", a 34-godišnja znala je da će među njima planuti strasti, čim je doznala da će raditi na zajedničkom projektu.

I intervjuu za podcast "Give Them Lala ... With Randall" otkrila je: "Pitala sam redatelja tko će igrati tu i tu ulogu, a on je odgovorio: 'Dobili smo Machine Gun Kellyja'. Moja prva reakcija bila je: 'Uh-oh', odmah sam osjetila da će se nešto važno dogoditi".

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *Web Embargo until 12:40 Pm EDT on June 30, 2020*  Megan Fox and Machine Gun Kelly are seen arriving at LAX airport together for what appears to be their first getaway together since first being spotted together as a couple. The loved up pair were seen  arriving at LAX on Saturday carrying a few bags that seemed to hint at a weekend getaway. MGK carried two large  bags including a red Gucci duffel while Megan, dressed in ripped jeans, t-shirt, booties and a flannel shirt tied around her waist carried a Gucci bucket bag.The couple cuddled closely while waiting online to go through security. *Shot on June 27, 2020*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 537187794, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Clint Brewer Photography / Jack / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Clint Brewer Photography / Jack / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Prije mjesec dana par je prvi puta viđen kako zajedno putuju.

Istetovirani reper sramežljivo ju je čekao

30-godišnjeg repera Meghan je također osvojila na prvu, s uzbuđenjem je čekao svaki novi dan na snimanju.

"Sjedio bih ispred svoje kućice na setu i čekao, samo kako bih se mogli pogledati oči u oči kad bi prolazila. Trebala je izaći iz auta i prošetati pet koraka do svoje kućice, a ja bih sjedio i nadao se".

'Mi smo dva dijela iste duše'

Poznatoj glumici koja se pojavila i u reperovom spotu "Bloody Valentine" sviđa se izraz 'dupli plamen' te kaže da je Machine Gun Kelly njezin.

"Dupli plamen označava pojavu kad se duša uzdigne na tako visok nivo da se može podijeliti na dva tijela u isto vrijeme. Mi smo zapravo dva dijela jedne duše. I to sam mu gotovo odmah rekla, jer sam to osjetila čim smo se upoznali".

Dok je Kelly čeznutljivo čekao da uhvati pogled lijepe glumice, Meghan se pokazala kao cura od akcije. Pozvala ga je u svoju kućicu na snimanju i 'izrešetala' raznim pitanjima.

"Odmah sam se bacila na duboke stvari. Ispitivala sam ga stvari vezane uz astrologiju i znala sam da je on taj i prije no što sam izradila njegovu astrološku kartu. Ima mjesec u Ribi. Odmah sam to znala", odala je Meghan.

*NO WEB UNTIL 1PM EDT 19TH JULY PREMIUM EXCLUSIVE* Loved-up Megan Fox and Machine Gun Kelly stroll hand-in-hand while staying at a luxury beachfront hotel in Puerto Rico. The pair, dating for a little over a month, were also spotted intimately chatting over lunch at the Dorado Beach Ritz-Carlton on the islands north east coast.
The couple have returned to the island where they first met in March to continue filming their upcoming movie,
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ranije ove godine Brian Austin Green, glumičin bivši suprug i otac njezino troje djece izjavio je da će uvijek voljeti Meghan, ali da njihova veza više nije imala smisla jer su se jednostavno počeli razilaziti u razmišljanjima.

Dodao je i kako Machine Gun Kelly djeluje kao simpatičan mladić te napomenuo: "Vrlo je važno da se u ovom trenu nikog ne tretira kao zločinca".

U posljednje vrijeme 47-godišnjeg Briana sve češće viđaju u društvu mlade manekenke Tine Louise, s kojom obilazi restorane na Melrose Placeu i parkove u kojima šeću svoje pse.

EXCLUSIVE: Brian Austin Green is in a cheery mood grabbing his morning coffee from Starbucks in Malibu.
15 Jul 2020,Image: 543418981, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Čitajte i...

Definitivan kraj: Megan se javno ljubila s glazbenikom, a Brian zgranuo s odabirom nove partnerice

Nakon niza borbi, stigla ljubav života! Pjevačica se zaručila nakon svega četiri mjeseca veze

Preljubnička afera ministra i njegove podređene razljutila omiljenu premijerku! Odmah mu je uručila otkaz

Linker
19. travanj 2024 00:10