LESE/BAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Problemi odmah po rođenju

Milla Jovovich u panici zbog zdravlja novorođene kćeri: 'Dane i noći smo po bolnicama'

Nakon što je lani prolazila kroz teško razdoblje zbog spontanog pobačaja, Milla je treću trudnoću iznijela do kraja i dočekala zdravu djevojčicu. No, odmah po rođenju su nastupili problemi sa zdravljem malene koja se bori s teškim oblikom žutice.

Glumica Milla Jovovich (43) 2. siječnja rodila je i treću djevojčicu, a sretnom viješću pohvalila se na Instagramu odmah idući dan. Njezin suprug Paul W. S. Anderson (54) i njezine dvije kćeri, 11-godišnja Ever i četverogodišnja Dashiel, presretni su zbog novog člana obitelji. No, kao i svaka majka, Milla se odmah po rođenju susrela s nekim problemima.

Naime, njezina novorođena kći Osian ima težak oblik žutice pa se požalila da ju ne može dojiti, već se izdaja u bočicu, a Dashiel pomaže pri hranjenju svoje sestrice.

"Nema ljepšeg prizora nego kada vidite svoju djecu kako se vole i cijene vrijeme provedeno zajedno. Dashiel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Osian trenutno ima žuticu koje se ne može riješiti i cijeli tjedan smo po bolnicama. Doktori su rekli da treba piti puno mlijeka jer će tako brže ozdraviti. No, problem je u tome što Osian vrlo brzo zaspe tijekom dojenja pa smo morali uvesti hranjenje na bočicu kako bi dobila što više mlijeka", objasnila je glumica ispod simpatične fotografije na Instagramu.

Milla Jovovich Instagram

Dodala je kako malena ima puno ogrebotina na petama, gdje su joj uzimali krv kako bi je testirali na antitijela, ali se nada da će današnji test pokazati kako je sve u redu. Milla je rodila točno na dan termina, a dan ranije na društvenim je mrežama napisala: "Termin porođaja mi je sutra, stoga sam sve pripremila i samo čekam polazak u rodilište. Nekako mi je sve to čudno jer sam isprva mislila da će mi treće dijete biti "mačji kašalj", ali sam zapravo iznimno nervozna baš zato što znam što me čeka. U svakom slučaju, moje iduće javljanje bit će fotografija naše male djevojčice! Poželite mi sreću."

Vijest o trudnoći uslijedila je nakon što je pričekala da prođe kritično tromjesečje jer je nedavno izgubila dijete, što pripisuje godinama koje se ne smatraju idealnima za rađanje.

"Nakon što sam prije 13 tjedana saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela povezati s ovom potencijalnom bebom prebrzo. Nije nam bilo nimalo zabavno proteklih mjeseci i ja i cijela obitelj živjeli smo na iglama dok smo čekali rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je u redu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom", poručila je glumica.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 07:56