Mirjana Hrga sa suprugom Stašom Stefanovićem
 Davor Matota
ŽIVOTNI ZAOKRET

Mirjana Hrga i Staša Stefanović brod zamijenili špicom

Prošle se godine nakon povratka s godišnjeg odmora oprostila od novinarske karijere, a koliko joj odgovara promjena životnog stila i novi projekt kojem se u potpunosti predala pokazala je širokim osmijehom na zagrebačkoj špici

Prije godinu dana TV reporterka Mirjana Hrga (47) posvetila se novom izazovu u karijeri: na Lošinju je kupila ruševnu kuću, renovirala je i pretvorila u vilu koju iznajmljuje turistima, a nakon što je cijelo ljeto, ali i dobar dio jeseni provela na moru, ovih se dana vratila svojem suprugu, odvjetniku Staši Stefanoviću u Zagreb. Brodski je život zamijenila onim zagrebačkim, barem za vrijeme zimske sezone, a naravno da par ne skida osmijeh s lica s obzirom da su ljeti češće bili razdvojeni.

Spica / Zagreb 13.10.2018. / foto: Davor Matota / Mirjana Hrga i suprug Stasa Stefanovic
Davor Matota
Mirjana Hrga sa suprugom Stašom Stefanovićem

Bivša TV reporterka je na moru živjela na brodu, s kojim je naučila upravljati, a najviše je uživala kada bi joj suprug za vikend došao iz Zagreba jer bi tada otplovili do obližnjih otoka. Iako joj je pitoreskno mjestašce Sveti Jakov postalo drugi dom, šetnje zagrebačkom špicom imaju posebnu draž, osobito jer je tada u društvu svojeg Staše za kojeg se udala prije tri godine.

U intervjuu za magazin Gloria priznala je da se osjeća kao da je kupnjom ruševne kapetanske kuće u Svetom Jakovu kupila svu slobodu ovog svijeta.

- Pa kakav sam život imala u Zagrebu?! U osam sam izlazila iz stana, došla u redakciju, imala kolegij, obavila stotinu telefonskih poziva nizašto, vratila se kući u 20.30 i odmah počela planirati sljedeći dan, telefonirati, smišljati teme... Sada sam napokon naučila dje­lomično živjeti u skladu s prirodom. Zar to nije naj­ljepše? - izjavila je tada Mirjana Hrga i pokazala da nimalo ne žali za novinarskom karijerom.

Sv Jakov Osor 06092018
MIRJANA HRGA
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Linker
25. travanj 2024 11:48