Noć nogometa

Šime Vrsaljko pojavio se prvi put u javnosti nakon napisa da je dobio kćer sa slovenskom manekenkom

Sinoć je u Zagrebu svečano predstavljen dokumentarni film CROATIA: Defining a nation na kojem su se okupili brojni nogometaši i osobe iz javnog života.

Premijera dokumentarca CROATIA: Defining a nation, iza kojeg stoje Hrvatski nogometni savez i FIFA , bio je glavni društveni događaj u Zagrebu u nedjelju navečer. Uz filmsku ekipu predvođenu britanskim redateljem Louisem Mylesom i hrvatskom novinarkom Anom Muhar Blanquart, kinom Boutique Cinema u Kaptolu prošetali su mnogi poznati, a zvijezde večeri bili su bivši i sadašnji Vatreni.

image

Šime Vrsaljko s Vatrenima na sinoćnjoj premijeri filma

DARKO TOMAS

Najviše pozornosti privukao je dolazak Šime Vrsaljka kojega u javnosti nismo vidjeli od veljače, otkako se nagađa da je u vezi sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar. Popularni Zadranin sinoć je bio odlično raspoložen, što je najbolji dokaz da mu trenutno ide na svim planovima, poslije iznimno teškog razdoblja za njega.

Podsjetimo, nakon što je imao problema s ozljedama zbog čega je neko vrijeme sjedio na klupi Atletico Madrida, a morao je pauzirati i od reprezentacije, doznalo se da se raspao njegov brak sa sugrađankom Mateom. Donedavni supružnici nisu dali službenu izjavu oko razvoda, no Matea je još početkom godine izbrisala njegovo prezime sa svog Instagrama.

Čitajte i: SLOVENSKA MANEKENKA KOJU POVEZUJU SA ŠIMOM VRSALJKOM OBJAVILA FOTOGRAFIJU NOVOROĐENE BEBE

S druge strane, Slovenka Kaja, koja je u svibnju rodila djevojčicu, u to je vrijeme zagolicala javnost intimnom objavom na njezinom Instagramu. Na fotografiji se vidi njezina silueta u nježnom zagrljaju s muškarcem koji je mnoge neodoljivo podsjetio na Šimu.

'Ime je odabrano u prvih nekoliko tjedana trudnoće, brzo smo se složili. Potpuno smo spremni, samo smireno čekamo i radujemo se", otkrila je manekenka za medije uoči rođenja kćerkice koja je, moglo se čuti i na sinoćnjem događanju, razlog širokom osmijehu Šime Vrsaljka.

Pogledajte tko je sve sinoć bio na premijeri dokumentarca o Vatrenima:

image

Novinarka Mirjana Hrga sa suprugom Stašom Stefanovićem

DARKO TOMAS
image

TV voditeljica Tončica Čeljuska i novinarka Ana Muhar Blanquart

DARKO TOMAS CROPIX
image

Mateo Kovačić s redateljem filma Louisem Maylesom

DARKO TOMAS
image

Niko Kranjčar

DARKO TOMAS
image

Slaven Bilić i legendarni trener Ćiro Blažević

DARKO TOMAS

Linker
19. travanj 2024 06:05