Čestitamo!

Na Braču se slavi od jutra, udala se Helena Šopar!

U predivnoj bijeloj vjenčanici jedna od najpoznatijih hrvatskih menekenki, Helena Šopar, svom je dugogodišnjem dečku Vjekoslavu Zadru u Bolu na otoku Braču izrekla sudbonosno 'Uzimam'.

U subotu u poslijepodnevnim satima Helena Šopar (32) i njezin partner s kojim je u vezi četiri godine, investicijski menadžer Vjekoslav Zadro, razmijenili su bračne zavjete. Sretan par je pred crkvu u Bolu na Braču stigao u oldtimeru - mladenka je čekala da sve svi goste smjeste te je ušla posljednja, u prekrasnoj bijeloj vjenčanici koja je na dekolteu i rukavima imala čipku, a dok je u donjem dijelu padala u bogatim slojevima materijala. Kosu je skupila u punđicu, ostavivši nekoliko uvojaka da padaju niz lice, te je nosila veo. Baš kao što je to danas moderno, u ruci je nosila maleni buketić sitnog bijelog cvijeća.

Manekenka, koja je zbog ljubavi preselila u London, upravo je u tom engleskom gradu prije nekoliko tjedana slavila djevojačku večer, noseći na glavi krunu s natpisom 'Bride to be', a uz nju su bile njezine najbolje prijateljice.

No, najvažniji dan u životu manekenka i izabranik njezina srca poželjeli su slaviti uz hrvatsko more koje je otočanki s Paga u srcu, a zavolio ga je uz nju još više i njezin dragi, inače rođeni Zagrepčanin.

A post shared by TEUTA (@teutasalon) on

Instagram Screenshot

Instagram Screenshot

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

Linker
18. travanj 2024 04:52