Facebook Božo Vrećo
Putevima Bože Vreće

Najljepšu turističku razglednicu poslao princ sevdaha: 'Na prekrasnom Mljetu, nazvali smo je Božina uvala'

Sarajevski glazbenik, zvijezda svjetske world music scene, ne krije da uživa na krajnjem jugu naše obale, nakon što je danima odmarao u Dubrovnik, otišao je na Mljet koji ga je jednostavno oduševio.

Božo Vrećo mjastor sevdaha i nepogrešivog stila, već vrijeme privlači poglede na Stradunu. Gdje god prođu on i njegova prijatlejica Đurđa Tedeschi nikada ne ostanu nezamijećeni, zbog svog osebujnog i modernog stila. Ovaj dvojac već se nekoliko tjedana druži u Dubrovniku, što su zabilježli i fotoaparati dežurnih novinara.

No, Božo je sada uzeo predah od uzavrelog grada i mir potražio na Mljetu. Pjevač, očito oduševljen prizorom kristalno-tirkizne boje prvo je podijelio nekoliko fotografija prirode.

Nakon nekog vremena otkrio je sovjim prijateljima na Facebooku i kako on uživa uz more. "U nacionalnom parku otoka Mljet", kazao je kratko Božo označivši i plavo srce.

Podignute kose u raščupanu punđu te u prozračnim, crnim hlačama zanimljiva kroja, Božo je uživao uz more na suncu. Na otok je pristigao u gumenom gliseru, što je također obilježio fotografijom. "Na prekrasnom Mljetu i nazvali smo je Božina uvala", pohvalio se glazbenik.

Tako je u božanstvenom miru nacionalnog parka predahnuo od mondenog života u Dubrovniku, u kojem je uživao u nešto konvencionalnijim druženjima i medijskim obavezama.

Pročitajte i:

Đurđa Tedeschi glavna na dubrovačkoj špici: Omiljenu crnu odjeću zamijenila hit komadima u ljetnom điru

EKSKLUZIVNO: Božo Vrećo prvi put govori o dramatičnim detaljima odrastanja i dualnoj duši

Božo Vrećo oduševio Split: Poslušajte njegovu verziju pjesme 'Kad si bila mala Mare'

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo podizali obrve na zagrebačkoj špici

Linker
20. travanj 2024 13:01