Sa sadašnjom suprugom Mirandom
 Getty Images
TKO ZNA KOLIKO IH IMA

Nakon 30 godina slavni pjevač izgubio sudski spor: Julio Iglesias dobio 43-godišnjeg sina

Nakon trideset godina sudskog spora slavni pjevač Julio Iglesias postao je otac 43-godišnjeg muškarca.

Glazbenik Julio Iglesias je dobio još jedno dijete prema odluci španjolskog suda koji je presudio da je 75-godišnji pjevač otac Javiera Sancheza-Santosa. Naime, radi se o trideset godina starom sporu utvrđivanja očinstva jer se Julio nije želio podvrgnuti DNK testiranju. 45-godišnji Javier rođen je 1976. godine, a majka mu je portugalska plesačica, bivša balerina Maria Edite Santos. Iako je sudac odbio uzeti u obzir DNK nalaze koje je Javierov odvjetnik zajedno s privatnim detektivom predstavio kao dokaze, odlučio je kako je Maria osigurala kredibilne dokaze, a kao razlog donošenja takve odluke naveo je i fizičku sličnost oca i sina, ali i činjenicu da Julio sve ove godine nije pristao na DNK testiranje.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 03:  Julio Iglesias and wife Miranda Rijnsburger depart the funeral of fashion designer Oscar De La Renta at St. Ignatius Of Loyola on November 3, 2014 in New York City.   at St. Ignatius Of Loyola on November 3, 2014 in New York City.  (Photo by Dave Kotinsky/Getty Images)
Getty Images
Sa sadašnjom suprugom Mirandom

Maria Edite je navela kako se radilo o aferi koja je trajala samo tjedan dana, a devet mjeseci nakon rođen je Javier. Odvjetnički tim pjevača, koji se nije pojavio na donošenju presude, najavio je da će se žaliti na odluku.

Iglesias je poznat po svojim ljubavnim baladama, ali i bogatom ljubavnom životu zbog kojeg je često punio naslovnice. Dva puta se ženio: za Španjolku Isabel Preysler s kojom ima troje djece te za Mirandu Rijnsburger, s kojom je i danas u braku i s kojom je dobio petero djece. Sam sebe je često predstavljao kao nepopravljivog zavodnika koji je opsjednut seksom, a to potvrđuju čak i izjave njegove djece.

28th October 1982:  Spanish singer Julio Iglesias performing at the Royal Albert Hall.  (Photo by Hulton Archive/Getty Images)
Getty Images
Španjolski zavodnik Julio Iglesias 1982. godine

- Nemojte me pitati koliko braće i sestara imam. Ni sam ne znam - izjavio je Julio Jr. prošle godine. Od, sada ukupno devetero djece, najpoznatiji je Enrique Iglesias, također glazbenik i na glasu kao veliki latino zavodnik, doduše s daleko manje afera od oca.

Linker
06. travanj 2024 06:11