Profimedia, Mega Agency
Vlasnik Amazona

Nakon najskupljeg razvoda cvjetaju ruže: Poznati poduzetnik ne krije da uživa sa ženom zbog koje je ostavio suprugu

Vlasnik Amazona bez zadrške uživa sa svojom novom ljubavi - s bivšom suprugom krajem proljeća je okončao razvod pa mu je televizijska voditeljica sada i službeno postala djevojka.

Najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos (55) sreću je pronašao u voditeljici Lauri Sanchez (49). Nekad ljubavnica, danas mu je Laura djevojka, a par se uputio na odmor u Italiju gdje su uživali na luksuznoj jahti, šopingu i šetnji gradom. Pritom nisu skrivali svoju ljubav, niti skidali ruke jedno s drugoga.

Jeff se od supruge i spisateljice MacKenzie rastao nakon 25 godina braka i taj je razvod dobio titulu najskupljeg na svijetu - koštao je nevjerojatnih 137 milijardi dolara.

EXCLUSIVE: Jeff Bezos with new girlfriend Lauren Sanchez spotted while visiting Venice.
31 Aug 2019, Image: 468313509, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Jeff Bezos i Lauren Sanchez prošlog ljeta u Veneciji.

"Zahvalan sam prijateljima i obitelji za svu podršku i ljubav. To mi znači više nego što možete zamisliti. Najveće hvala MacKenzie, zahvalan sam na njezinoj podršci i ljubaznost u ovom procesu i veselim se našem novom odnosu", napisao je tada na Instagramu, a sličnu objavu podijelila je i Mcenzie te su kazali kako ostaju u prijateljskim odnosima nakon prekida, a da mogu, sve bi bez razmišljanja ponovili.

Najskuplji razvod na svijetu: Supruga osnivača Amazona podebljala novčanik za pozamašnu svotu

EXCLUSIVE: Jeff Bezos with new girlfriend Lauren Sanchez spotted while visiting Venice.
31 Aug 2019, Image: 468313540, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Jeff i Laura bili su ljubavnici prije nego što je on okončao svoj brak, a zbog njega je voditeljica ostavila i svog supruga Patricka Whitesella. Vijest je objavio početkom travnja, a samo dan kasnije Laura je objavila da se rastaje od svog supruga. Ne zna se kad se točno rodila ljubav između ovog para, no ovo im je prvo zajedničko ljetovanje na luksuznoj destinaciji, gdje se trenutno održava Filmski festival. Tim povodom su stigli u Italiju pa se i zadržali na odmoru. Prvi puta u javnost su zajedno izašli ove godine na Wimbledonu. U Italiji se nalaze već nekoliko dana, pa su se družili i s prijateljima, dizajnericom Diane von Fürstenberg i njezinim suprugom Barryjem Dillerom.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Jeff Bezos with new girlfriend Lauren Sanchez romantic trip to Venice on the yacht of Diane von Fürstenberg and Barry Diller.
29 Aug 2019, Image: 468099070, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
22. travanj 2024 00:28