Tom Dubravec / CROPIX
ne morate me osuđivati

Nakon skandala i uvreda Ivana Vida se ispričala spremačici

Supruga Domagoja Vide, Ivana, htjela je stati na kraj lavini komentara koja se ne stišava nakon njezine Instagram objave oko pogreške njezine spremačice, a ona svima poručuje da u njoj nije bilo nikakve zlobe i da je to bila samo šala.

Nakon što je prošlog tjedna na svom Instagramu objavila kako joj je spremačica oprala omiljeni pulover, s potpisom Alberte Ferretti, čija je cijena oko tri tisuće kuna, te se crveni pulover s natpisom 'Tuesday' smanjio u pranju, Ivana Vida svojim je pratiteljima ponudila anketu na kojoj ih je upitala treba li svojoj zaposlenici dati otkaz ili ne.

instagram

Najprije je na to reagirala Jelena Veljača, zatim u kolumni za magazin Gloria Milana Vlaović, a kasnije je skandal pulover inspirirao i Luku Bulića za njegov 'bullhit'.

'Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam "sablaznila" i "prenerazila" hrvatsku javnost. Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Svoju spremačicu cijenim, dobro se slažemo i nisam je izložila osobno. I baš zato što na nju ne gledam kao manje vrijednu (i što god su mi sve pripisali), mogu se našaliti s njom kao s bilo kim drugim', napisala je Vida.

'Žao mi je ako je bilo koga zasmetala ova objava jer u njoj nije bilo zlobe - što razumiju svi koji me znaju, uključujući moju spremačicu. Ne znam je li zlobe bilo kod svih tih vrlih komentator(ic)a, koji me tako dobro poznaju da mogu procijeniti jesam li ja "tipična žena nogometaša", a čije su me riječi pogodile onako kako svi ti koji me ne poznaju nikada neće znati. Ja sam imala loše primljenu šalu, a svi oni odmah su bili spremni baciti kamen (sami srećom nemaju grijeha), napasti me kao osobu i strpati u neki koš', dodala je poručujući svima da će i dalje na Instagramu biti svoja... 'Koga ne zanima, ne mora me naravno pratiti. Ali ne morate me osuđivati jer sam SVOJA, samo zato što većina ljudi Instagram koristi da bi prikazala tek filtriranu, nasmiješenu i ulickanu verziju sebe, politički korektnu i često ne potpuno iskrenu.

Linker
03. travanj 2024 07:01