tako to ide

Odzvanja i izvan Lijepe Naše: I Turci su se raspisali o 'skandaloznoj objavi Ivane Vide'

Dobar glas daleko se čuje, a škakljiv glas, valja priznati, još dalje. Tako je i 'afera džemper' čija je protagonistica supruga hrvatskog nogometnog asa Domagoja Vide (29), Ivana (25), odzvonila do Turske.

Ivana Vida postala je meta uvreda nakon što je na Instagramu objavila da joj se zbog nepažnje spremačice džemper s potpisom Alberte Ferretti, čija je cijena oko tri tisuće kuna, smanjio u pranju. Pritom je svojim pratiteljima ponudila anketu putem koje ih je upitala treba li svojoj zaposlenici dati otkaz ili ne.

Malo je reći kakvu je bivša Kraljica Hrvatske lavinu pokrenula... Bezbroj komentara na Instagramu, ali i šire. O toj se temi javno oglasila i glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača, u kolumni za magazin Gloria o njoj je progovorila Milana Vlaović, čak je nesretni džemper opjevao i Luka Bulić u svom 'Bullhitu'.

Ivana Vida javno se ispričala i naglasila da je sve bila samo šala, no stvar je otišla i preko granice. Pročulo se to sve do Turske, budući da su Ivana i Domagoj Vida te njihov sinčić David i ondje u fokusu javnosti. Naime, žive u toj zemlji zbog nogometaševa angažmana u klubu Beşiktaş pa tamošnja javnost nije propustila zabilježiti ni posljednju 'skandaloznu objavu Ivane Vide koja je zgrozila Hrvate'.

Screenshot fanatik.com.tr

Tako je to otpjevao Luka Bulić...

Linker
16. travanj 2024 20:24