Press Foto / Press Foto
UZ OVE ČIZME NEMA ZIME

Napokon bez štikli: Još jedno odlično izdanje Nikoline Pišek

Zgodna Nikolina izgleda fantastično i zabundana. Na predstavljanju kalendara na kojem se pojavljuju slavne osobe i ljubimci koji traže dom, zablistala je u odličnim gležnjačama i s popularnom kapom s velikim pomponom na glavi

Tražite li zanimljiv kalendar s umjetničkim fotografijama, a obožavate životinje, svidjet će vam se "Pet in my bed", simpatično umjetničko djelo nastalo pod kreativnim vodstvom Viktora Drage.

Press Foto / Press Foto

Glavni akteri na fotografijama su psi i mace, štićenici udruga INDIGO i Prava šapa te njihovi 'gosti': Judita Franković, Jelena Veljača, Tatjana Jurić, Sonja Kovač, Anita Dujić, Renata Sopek, Antonija Blaće, Ivana Mišerić, Ecija Ivušić te muški dio ekipe : Ivan Šarić, Miran Kurspahić, Ozren Opačić, Igor Barberić, Luka Nižetić, Viktor Drago i Daniel Bilić.

Press Foto / Press Foto

Zanimljiv kalendar, koji je stvoren kako bi se podigla svijest o postojanju napuštenih životinja koji traže vlasnike i dom, predstavljen je u prostiru "PROJEKT KONCEPT" Kaptol Centra, gdje su celebrityji pohrlili kako bi uz ugodno druženje prelistali stranice na kojima se nalaze oni ili njihovi kolege.

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Slavni koji su sudjelovali u akciji promociju kalendara nastavili su i na Instagramu, gdje su se pohvalili svojim golišavim fotografijama za projekt s lijepom svrhom.

"Skandal! Uhvaćen gol u krevetu s drugim frajerom!" Kupi kalendar Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i plaši goste!, napisao je Daniel Bilić na Facebooku uz svoju fotografiju.

A post shared by Daniel Bilić (@danielbilich) on

Jelena Veljača, Antonija Blaće, Ecija Ivušić, Nikolina Pišek Ristović, Tihana Harapin, Branka Habek, Ana Karamarko, Miran Kurspahić, članice udruge Indigo i brojni drugi gosti imali su priliku po prvi puta prelistati kalendar.

Press Foto / Press Foto

Press Foto / Press Foto

"Prikazati ove životinje u toplom okruženju kao voljene ljubimce čiji vlasnici dijele s njima čak i krevet svog doma, što je potpuna suprotnost od stvarnosti ovih divnih životinja, koje su u svojim tužnim i često tragičnim pričama ostavljene, napuštene i prepuštene svojim tužnim sudbinama tema je ovog projekta. Upravo zato, cilj kalendara je predstaviti ih kao zvijezde kampanje sa željom da im se pronađe novi dom, a naši ljudski prijatelji, pomogli su u tome svojim nesebičnim doprinosom i zbližavanjem sa štićenicima udruge INDIGO i Prava šapa" izjavio je autor projekta i producent Viktor Drago.

Press Foto / Press Foto

Detalj vrijedan pažnje - kalendar možete listati s obje strane, to jest sami možete odabrati hoće li vas s kalendara gledati psi ili mace u godini koja dolazi!

Press Foto / Press Foto

Press Foto / Press Foto

Kalendar je dostupan na svim prodajnim mjestima trgovima Zoo Vili, te u PROJEKT KONCEPT trgovini u Centru Kaptol od 21.12.2017.

Press Foto / Press Foto

Press Foto / Press Foto

Linker
24. travanj 2024 15:56