Mario Petreković s djevojkom Aleksandrom Kramberger.
 Davor Matota
Postao tata

'Napokon slobodna!' Domaći komičar pohvalio se rođenjem kćeri i odmah zatražio pomoć

Mario Petreković i njegova životna družica Aleksandra postali su roditelji djevojčice Marle.

Da je petak sjajan dan svakako se može pohvaliti naš domaći komičar Mario Petreković koji je upravo postao otac i nije izdržao da se odmah s lijepim vijestima ne pohvali na društvenim mrežama.

Objavivši crno-bijelu fotografiju kćeri koju mu je rodila dugogodišnja partnerica, stomatologinja Aleksandra Kramberger, Mario je otkrio spol, ime i zanimljiv "oglas".

"Napokon slobodna! 5ak, 21. 8. 2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla 5reković Kramberger❤ Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!" duhovito je, baš u svom stilu, napisao ponosni tata koji je objavu "nakitio" hastagovima kao što su #postaosamtata #mojaljubav #hvalaAlex #mojsvijet #mojesve #tatino #ljubav #sve i tako priznao koliko su mu je današnji "događaj" promijenio život.

Fotografija, očekivano, u manje od sat vremena ima gotovo 1400 lajkova, a među čestitarima su i mnoge poznate osobe, poput Ide Prester, Saše Lozara, Marijane Batinić, Nike Fleiss, Antonije Blaće, Ane Radišić, Baby Dooksa i drugih.

Podsjetimo, srce Marija Petrekovića već dvije godine je "u rukama" stomatologinje Aleksandre Kramberger. Svoju djevojku svima je predstavio na premijeri filma 'Comics Sans' u zagrebačkom kinu Europa 2018. Nježni dodiri otkrili su kako je atraktivna brineta zavrtjela glavom popularnom komičaru.

Slovenka iz Murske Sobote u Zagreb je stigla na Stomatološki fakultet, a strastvena je ljubiteljica surfanja i adrenalina što ju je zasigurno i povezalo s Bjelovarčaninom uvijek spremnim na akciju.

ČITAJTE I:

Mario Petreković: 'Šlafrok je nepogrešiv odabir u svakoj prilici'

Ponovno u tajnosti: Zvijezda jednog od najljepših ljubavnih filmova čeka drugu bebicu

Bebica na putu: Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš očekuje prinovu

Fotografija koja će vas raznježiti: Slavni roditelji novorođenom sinu priredili doček za pamćenje

Linker
19. travanj 2024 16:11