Ana Mihalić
u najdražem društvu

Nataša Janjić objavila je fotografiju čiste radosti: 'Ruke su mi pune, ne mogu biti sretnija'

Glumica Nataša Janjić Medančić svoj 38. rođendan slavi od jutra. Probudila se u zagrljaju svojih omiljenih muškaraca, supruga Nenada i sina Tonija, a fotografija sa slavlja puna je ljubavi i nježnosti.

"Nisu čestitke prazne riječi! Tridesetosma obljetnica mog dolaska na svijet danas i sve su se ostvarile! Najsretniji ikad! Pune ruke darova i puno srce! Volim vas, čestitari!", napisala je na svoj rođendan glumica Nataša Janjić Medančić uz fotografiju svoje obitelji, a čestitke povodom njezinog rođendana stižu od ranog jutra.

Jutro je slavljeničko jer joj je dan prepun radnih obveza. U prosincu je čeka povratak na daske matičnog kazališta Gavella s velikom ulogom barunice Castelli u predstavi "Glembajevi", čija se izvedba s nestrpljenjem iščekuje.

"Svoj rođendan ću proslaviti radno. Naime, imam duplu probu u svom kazalištu Gavella jer nam je uskoro premijera "Gospode Glembajevi". Eventualno ću navečer obilježiti datum sa svojim mužem i djetetom kod kuće. Imam i grlim ove godine sve što sam poželjela. Ne mogu biti sretnija", rekla nam je poznata glumica koja je u veljači postala majka malom Toniju kojeg je dobila u braku s ortopedom Nenadom Medančićem.

"Učim mnogo o sebi otkako sam postala majka, to bezuvjetno davanje postaje ono što u suštini i jest smisao života. Nemam velikih strahova, osim što je svaki dan neminovno neka nova briga, ali osjećam samo galone ljubavi i potrebu da osluškujem to biće. Iskreno ću priznati, ono što sam priželjkivala nije ono što to ustvari jest, još je ljepše i bogatije, ali u isto vrijeme i teže i napornije… Imati dijete ne proizlazi iz premise "ja volim djecu". To je kao da kažeš "ja volim štene". Da, ali to štene treba odgojiti u psa, a onda tog istog psa voljeti kao i slatko štene i brinuti se o njemu, svakodnevno, godinama, bez predaha. Željeti imati dijete znači biti sposoban odgojiti ga u zdravog čovjeka, znači biti spreman da više nikad nisi sam sebi jedina briga, znači staviti sebe na drugo mjesto, a opet znati unatoč svemu rasti, kako bi bio zrcalo u koje se to dijete može ugledati i na koga se u svakom trenutku svojeg života može osloniti. I ta vlastita duševna higijena ono je što mi se čini najteže dok skrbimo za ta mala bića", rekla je u nedavnom intervjuu za Gloria Glam poznata glumica.

instagram

Linker
24. travanj 2024 21:36