Lana Gojak
 foto: Davor Matota
Preokret u glavi i na tijelu

Nazivali su je buckom, a ona danas bez grižnje savjesti fura vruće hlačice

Osim što se posvetila aktivnijem načinu života i promijenila način prehrane, glumica Lana Gojak ovisna je o svom omiljenom prijevoznom sredstvu, biciklu, ni na godišnjem odmoru nije preskakala tjelovježbe, a razlog zašto izgleda tako dobro je - i ljubav

'Oduvijek sam bila sklona debljanju: bila sam bucka od kad znam za sebe bez obzira na to što sam se uvijek bavila nekim sportom. Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila frižider sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam puno knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara. Gluten i šećere sam izbacila iz prehrane zbog intolerancije, jedem zdravu i balansiranu hranu i imam pet planiranih obroka dnevno. Ne odričem se ničega: kolače, torte pa čak i čokoladu radim sama i napokon, bez grižnje savjesti, uživam u hrani. Uz to sam prije manje od dvije godine počela trčati. Odradim desetak kilometara 4-5 puta tjedno, a tenisice idu sa mnom i na gostovanja. Naučila sam da je rješenje u balansu i miru u glavi.', rekla je nedavno glumica za Gloriju.hr. koju je uloga u seriji "Ne daj se, Nina" odmah nakon diplome lansirala u zvijezde.

Preokret u prehrani koji je u svoj život unijela postupno, dao je vrlo brzo vidljive rezultate što pokazuju i Lanine fotografije na društvenim mrežama na kojima 'fura' trendi vruće hlačice koje joj odlično pristaju. Ovog ljeta Lana se ne odvaja od svog bicikla kojeg je vozila i kad je gradsko središte metropole bilo pod najžešćim radovima.






Spica / Zagreb 25.07.2018. / foto: Davor Matota / Lana Gojak
foto: Davor Matota
Lana Gojak







Poslije aktivnog godišnjeg odmora na kojem nije preskakala tjelovježbu, glumica se vratila se u Zagreb, a ono što uopće ne krije je da joj se balans osim u prehrani i tijelu dogodio u privatnom životu - u ožujku ove godine Lana se zaručila za osam godina starijeg redatelja Sinišu Bajta.

Iako još ne zna lokaciju ni datum, otkrila je da će joj haljinu napraviti dizajnerica Marina Lacković Matić, čije kreacije rado odijeva.

Linker
17. travanj 2024 08:30