Lana Gojak
 Vedran Peteh / Hanza Media
Potpuno se oputila

Njezin godišnji još traje: Sad kad turista više nema, Lana Gojak na plaži uživa u toplesu

Bez obzira na drugačije okolnosti, ovo ljeto je zaista bilo dugo i toplo, barem za domaću glumicu koja na moru uživa još od šestog mjeseca. Sada kada su plaže poluprazne, smogla je snage opustiti se bez gornjeg dijela bikinija.

Kazališna i televizijska glumica Lana Gojak iskorištava sunčano vrijeme za uhvatiti još malo boje i opustiti se uz more. Turista je sve manje, plaže su puste pa se mnoge dame odlučuju sunčati bez gornjeg dijela bikinija. Jer, priznali mi ili ne, poseban je osjećaj sunčati se i kupati u moru bez kupaćeg kostima.

"'Čudno na moru umire ljeto' pjeva Drago Diklić, a mene hvata sjeta što najduže ljeto ikad dolazi svom kraju...", napisala je Lana, vidno tužna što se mora vratiti svakodnevnim obvezama.

Lana trenutno gušta na Premanturi, najjužnijem mjestu istarskog poluotoka, u sastavu općine Medulin, koje se odlikuje predivnim plažama i krajolikom te je često odredište turista. Lana je ovo ljeto maksimalno iskoristila - obilazila je domaće destinacije, uživala u kupanju, plovidbi jedrilicom, ukusnoj spizi i sve to ovjekovječila simpatičnim fotografijama koje redovito dijeli s pratiteljima.

U pauzama od mora par se puta vratila u Zagreb, a nekoliko dana je uživala s kolegicom i prijateljicom Natašom Janjić, ispijajući koktele i brčkajući se u bazenu.

Vjenčala se u Italiji

Inače, Lana se prošle godine udala za televizijskog redatelja Sinišu Bajta i to u Trstu, a na ideju da se vjenčaju upravo tamo došli su preko noći.

"Planirali smo putovati po Italiji ovo ljeto, a onda smo usput se odlučili i oženiti. Trst je lijep grad, romantičan, a dovoljno blizu Zagreba da su prijatelji mogli "skočiti" na izlet. Nismo puno planirali" kazala je glumica za Gloriju.hr. Dodala je kako joj je drago da su donijeli takvu odluku jer su im dan i raspoloženje bili savršeni.

Lana se udala čipkastoj haljini na jedno rame s potpisom zagrebačke dizajnerice Marine Matić, s kojom surađuje već dugo vremena pa su postale i dobre prijateljice.

"Dobro se kužimo, imam puno povjerenja u nju pa je Larie bila jedina opcija za mene. Ja sam znala da želim bijelo i kratko, a ostalo sam prepustila Marini - i nisam pogriješila", otkrila je tada Lana.

Čitajte i:

Lana Gojak promijenila je navike u karanteni, a na ljetovanju je posebno tetoši svekrva

Domaća glumica pobjegla u Italiju kako bi se udala: Blistala u vjenčanici zagrebačke dizajnerice

Stilske tajne Lane Gojak: 'Jedan modni predmet bih zakonom zabranila'

Linker
19. travanj 2024 18:18