John Pavlish
posvećena sebi

Neki novi život: Iva Todorić u zagrebačkom izlasku uživa s prijateljicama

Najstarija kći Ivice Todorića posljednjih je godinu dana posvećena sebi više no ikada. Nakon što je ljeto provela s motivacijskom govornicom Anom Bučević na Vortex krstarenju, sve češće je se može vidjeti u izlascima s prijateljicama. Jučer također nije propustila jedno takvo koje ima i humanitarnu notu

Poznati brend nakita Borboleta i UNICEF su udružili snage kako bi djeci koja žive u otežanim životnim okolnostima pružili priliku za ispunjeno i sretno djetinjstvo. Tim povodom je predstavljena posebna kolekcija narukvica #happytogive s kojima Borboleta želi podržati UNICEGF-ove programe za najranjivije skupine djece.

Kampanju su podržale brojne poznate Hrvatice, među kojima je bila i Iva Todorić u društvu prijateljica - poduzetnice Jasmine Bagarić i Marijane Crnić. Najstarija kći Ivice Todorića, koji trenutačno boravi u Londonu gdje traži azil, isticala se u haljini koju je krasio hit uzorak ove jeseni, a dodatno ga je naglasila odabravši kreaciju u kombinaciji crvene i ružičaste boje. Haljina s leoprad printom zajamčila je vlasnici brenda Srculence da se istakne među gostima, a dolazak na predstavljanje nove kolekcije nakita bio je prvi izlazak otkako se pisalo o njezinom krstarenju ovog ljeta za koje je izdvojila 16 tisuća kuna. Vortex krstarenje u organizaciji Ane Bučević bilo je rasprodano, a jedna od onih koji su uživali u plovidbi bila je i Iva koja je za motivacijsku govornicu iz Splita svojedobno izjavila da joj je "izliječila bolesno srce".

John Pavlish
Jasmina Bagarić, Iva Todorić i Marijana Crnić

John Pavlish

A koliko voli motiv srca, po kojem je nazvala i svoju tvrtku, pokazuje sa svakim svojim outfitom: na predstavljanju kolekcije nosila je naočale tog oblika, a prije nekoliko dana je na vjenčanje prijateljice nosila dizajnersku haljinu modne kuće Ashish, koju su također krasila srca.

Osim Ive Todorić, na predstavljanje "#happytogive" kolekcije stigle su i druge poznate Hrvatice kao što su glumica Bojana Vejzović Gregorić, voditeljica Mirna Zidarić, beauty influencerica Maša Zibar i modna blogerica Izabela Rakonić.

John Pavlish
Mirna Zidarić i Bojana Gregorić Vejzović

John Pavlish
Maša Zibar

John Pavlish
Reperica Karla Zelić

John Pavlish
Izabela Rakonić

John Pavlish
Glumica Bojana Gregorić Vejzović

John Pavlish
Glumica Ana Maras Harmander

John Pavlish
Voditeljica Aleksandra Milinković

Linker
18. travanj 2024 07:15