Foto: Niko Goga
JOŠ JEDNA PROMJENA

Neven Ciganović na Instagramu se pohvalio novim izgledom

Popularni ‘Cigi’ jedan je od onih koji se nikada nije libio priznati kojim se sve estetskim zahvatima i operacijama podvrgnuo. Prašina oko njegovog izgleda dizala se oduvijek, a najnovijom objavom na svom Instagram profilu potaknuo je novi val reakcija i komentara.

Uz komentar da si "sad više sigurno ne može dopustiti dlačice u nosu", uvijek duhovit Neven Ciganović objavio je fotografiju svog novog nosa. Korekcijama se podvrgnuo nekoliko puta do sada i to nikada nije negirao, a najnovijim rezultatom je, čini se, vrlo zadovoljan.

Njegove brojne tetovaže, uvijek do detalja isplaniran stajling i općenito osebujan izgled čine ga potpuno drugačijim od drugih, a upravo zbog svog 'plastičnog dojma', Ciganović je pozvan da sudjeluje u reality showu američke produkcije pod nazivom Kuća lutaka. U razgovoru za naš portal prije nekoliko je mjeseci otkrio prirodu showa:

- Sudionici realityja su zaljubljenici u plastične operacije, a show će odskakati iz svih dosad viđenih okvira. Sebe smatram najbenignijim sudionikom, pa s druge me strane dočekuje, primjerice, 36-godišnji Justin Jedlica, Amerikanac u medijima poznat pod nadimkom Ken, otkrio je Neven i dodao kako je i upravo spomenuti show velika motivacija za "dovođenje tijela u red", pa je tako u posljednje vrijeme bio pod režimom tzv. liposukcijske dijete, a i vježbanje u teretani njegova je svakodnevica.

Linker
19. travanj 2024 01:38