Profimedia, Backgrid UK
Ipak nije sve u novcu

Nije dugo tugovala: Nakon prekida s milijarderom, Rihanna se spetljala s problematičnim reperom

Barbadoška pjevačica, dizajnerica i uspješna poduzetnica saudijskog milijardera zamijenila je reperom koji je nedavno proveo mjesec dana u pritvoru zbog žestokog obračuna na ulici, no čini se da Rihannu to nimalo ne smeta.

Iako je tek nedavno prekinula vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, Rihanna, čini se, nije dugo plakala za bivšim već je odmah našla drugog. Kada su je paparazzi uhvatili s reperom A$AP Rockyjem ranije ovog mjeseca u New Yorku, pokrenula je glasine da ponovno ljubi, a neki izvori bliski pjevačici tvrde da su čak dijelili hotelsku sobu.

Rihanna, ASAP Rocky attend The Fashion Awards 2019 held at Royal Albert Hall on December 02, 2019 in London, England., Image: 486095158, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia
Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia
Rihanna i ASAP Rocky

Međutim, Rihanna još uvijek ne želi potvrditi vezu s reperom jer smatra da je ipak prerano. "Njihov odnos je posve ležeran i Rihanna ne razmišlja o budućnosti. Ona je friška single djevojka koja se zabavlja", dodao je izvor.

Rihanna i A$AP viđeni su kako 17. siječnja ugodno razgovaraju na 2020 Yams Day Benefit koncertu, na isti dan kada je prekinula trogodišnju vezu s Jameelom, a s novim dečkom pozirala je i na crvenom tepihu uoči dodjele Britanskih modnih nagrada u prosincu Londonu. Inače, A$AP i Rihanna poznaju se još od 2013. godine kada je glumila u spotu za njegovu pjesmu "Fashion Killa".

NAPLES, ITALY  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  -STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE USAGE UNTIL 23:00 PM UK TIME ON 06/06/2019 - 

Rihanna totally loved up as she holidays with her billionaire boyfriend Hassan Jameel and his family in Italy !!  

The loved up couple stopped for lunch at the restaurant
Profimedia, Backgrid UK

Reper, koji je proveo mjesec dana u pritvoru zbog žestokog obračuna na ulicama Stockholma, ima debeli popis bivših ljubavi, među kojima su Kylie Jenner, manekenka Chanel Iman te pjevačice Rita Ora i Iggy Azalea, a šuška se da je dejtao i Kylienu sestru Kendall Jenner.

Rihanna i Jameel prvi put su uhvaćeni zajedno 2017. godine, no dugo vremena su skrivali svoju romansu. Ipak, pjevačica je 2018. potvrdila glasine, no njihova veza bila je obilježena svađama koje su osvanule i u medijima.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Puerto Vallarta, MEXICO  - Singer Rihanna and on-again, off-again billionaire boyfriend Hassan Jameel appear to engage in an argument while soaking up the Sun in Mexico. The singer showed off her svelte physique in a green two-piece bikini. Shot on 07/06/18.

Pictured: Rihanna, Hassan Jameel

BACKGRID USA 9 JULY 2018, Image: 377374025, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Na odmoru u Meksiku bivši par se prepirao; Rihanna je upirala prstom u njega, a Jameel joj je nešto pokušavao objasniti na prilično naprasit način, nakon čega se samo ustao i otišao. Razlog njihovog prekida još uvijek nije posve jasan, ali neki izvori tvrde da su prekinuli jer su previše različiti.

Možda će vas zanimati i ovo:

Poznati par se toliko posvađao na plaži da su se svi zgrozili

Posljednji udarac Victoria's Secretu: Kako je pjevačica s Barbadosa nadmašila kultni brend donjeg rublja

Rihanna svojim brendom mijenja modnu povijest: 'Jedino pravilo jest da pravila nema'

Linker
09. travanj 2024 08:38