Biljana Gaurina / Hanza Media
Ispunjenje sna

Nives Čanović – tko je Goranova nova supruga koja je oduvijek maštala o muškarcu koji joj pruža sigurnost

Diplomirana ekonomistica koja od ekonomije više voli glumu i televiziju, prije nešto više od godine dana zavoljela je i teniskog asa, a par se holivudski u samo godini dana s leptirićima u trbuhu odvažio na tri velika koraka: zajednički život, zaruke i vjenčanje

‘Voljela bih da moj dečko bude samouvjeren, siguran u sebe, ne nužno da je dominantan. Ne bih htjela da je papučar, ali važno mi je da u meni izaziva osjećaj sigurnosti’, pričala je u jednom intervjuu prije osam godina Nives Čanović, tada 27-godišnjakinja koja se polako probijala u svijet showbiznisa. U ranim dvadesetima pojavila se kao voditeljica emisije ‘Leteći start’ na Novoj TV, a često je bila angažirana u domaćim sapunicama.

Zagreb, 080615.
Johann Franck, Trg Bana Jelacica.
Na prvu vecer Fashion Week Zagreb by Kaufland dosle su mnoge osobe iz javnog zivota.
Na fotografiji: Nives Canovic.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić / Hanza Media
Nives Čanović na Fashion Weeku Zagreb 2015.godine

U seriji ‘Sve će biti dobro’ glumila je medicinsku sestru Nives, a godinu dana kasnije dobila je ulogu razmažene bogatašice Augustine Vitezović u sapunici ‘Dolina sunca’. Iako je diplomirana ekonomistica, televiziju i glumu je zavoljela više od ekonomije.

Zagreb, 200109.
Frano Domitrovic, voditelj HTV emisije Briljanteen, glumi u sapunici Sve ce biti dobro lik Michaela Eberta, a Nives Canovic (bivsa voditeljica Leteceg starta (NOVA TV)) lik Sestre Nives.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media
Nives Čanović u ulozi sestre Nives u seriji 'Sve će biti dobro' s kolegom Franom Domitrovićem
Davor Matota
Petar Ćiritović i Nives Čanović glumili su zajedno u seriji 'Dolina sunca'

Nakon ‘Letećeg starta’ vodila je RTL-ov kviz ‘Tko će ga znati’, potom je bila i jedna od voditeljica u glazbenom showu ‘Zvjezdice’, a vodi i HRT-ovu glazbenu emisiju 'TOP 20'. Nakon angažmana na Anteni Zagreb, poslovnu sreću našla je na Narodnom radiju. Onu ljubavnu pak u zagrljaju najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena i pobjednika Wimbledona Gorana Ivaniševića.

Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković
Goran Ivanišević i Nives Čanović

Pa iako je još za vrijeme bivše veze s geodetom Marijanom Carom javno govorila kako nije sigurna želi li se ikada udati, priznala je kako katkad mašta o vjenčanici. ‘Već sam nekoliko puta promijenila mišljenje o tome. Imala sam fazu kada sam mislila da se nikada ne želim udati, pa sam shvatila da ipak želim jedan dan u svom životu koji će biti tako poseban i lijep. Moram priznati da sam vidjela nekoliko vjenčanica koje mi se sviđaju. Uglavnom su jako bajkovitog kroja, gornji dio im je korzetiran, a donji dio je širok, raskošan i dug’, rekla je prije šest godina za časopis Extra.

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Sreću koju je pronašla s Goranom ne krije, ali o njoj ne želi javno govoriti. Stoga ni ne čudi da se par proteklog petka vjenčao tajno bez medijske pompe te da su za njihov najvažniji dan znali samo bliski prijatelji. 35-godišnja horoskopska Lavica čini se nije se lavovski morala boriti za 46-godišnjeg Splićanina kojem je Nives zavrtjela glavom već pri prvom susretu. Javnost je za njihovu ljubav doznala u studenom prošle godine, a 2017.godinu zajedno su dočekali u kupaćem kostimu – u toploj Dohi. Zaručnički prsten na njezinoj ruci zablistao je u srpnju, a sada, nakon što su izmijenili bračne zavjete šuška se kako će se Nives suprugu pridružiti na poslovnom putu u Australiju, pa će novopečenom bračnom paru Melbourne ujedno biti i destinacija bračnog putovanja.

#nofilter #justthetwoofus

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Linker
11. travanj 2024 22:16