Matea Smolčar Senčić
U NOVOM BROJU GLORIJE

Nježna strana seks-simbola Momčila Otaševića: Spreman za drugo dijete

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, koji osvaja hrvatsku žensku publiku plavim očima i ulogom pilota u seriji ‘Drugo ime ljubavi’, otkriva za novi broj magazina Gloria da je uz kćerkicu Mašu postao poletniji, brži, sposobniji...

Crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću (29), koji u serijalu "Drugo ime ljubavi" tumači lik pilota Saše, u privatnom životu glavna su "posada" žene. U Zagrebu, naime, živi s glumicom Jelenom Perčin (38), pokćerkom Lotom (10) te jednogodišnjom kćerkicom Mašom, s kojima najradije provodi slobodno vrijeme. Ipak, u pretrpani raspored uspio je ugurati višesatno snimanje editorijala na aerodromu Grobnik, jer ga je zaintrigirala modna uloga nalik Tomu Cruiseu u filmu "Top Gun". Iako nikad nije vozio avion, što mu je velika želja, u sportskom zrakoplovu izgledao je kao profesionalni pilot, čemu su pridonijeli i njegov atraktivan izgled te visina od 190 centimetara.

- Moram priznati da bih u seriji volio imati nešto više “pilotskih” scena. Da, recimo, glumim doktora, svakako bih volio snimati kako operiram. Najveći izazov na početku snimanja bilo mi je proniknuti u lik, kako mu udahnuti život... a i želio sam ponuditi nešto novo - govori u intervjuu za novi broj magazina Gloria i dodaje kako bi i u stvarnom životu volio pilotirati. Momčilo priznaje da su mu kod snimanja najteža rana buđenja jer nije jutarnji tip, ali mu sve uvelike olakšava ekipa na setu koja je, kako kaže, zaista fenomenalna.

- S nekima od njih radim već gotovo šest godina pa mogu reći da smo uigrani tim. S njima objedujem, družimo se... no i žestoko, kako da kažem, "deremo". Jer snimamo i po dvanaest sati, dvadeset scena na dan. Čini mi se da je na setu izvrsna atmosfera i da funkcioniramo jako dobro - govori nam glumac koji, pak, najviše od svega voli kada ima dovoljno slobodnog vremena koje uvijek provodi sa svojim ženama. Priznaje nam kako u roditeljskoj ulozi zaista uživa te da je rođenjem kćeri postao odgovorniji, brži i sposobniji.

- Ne znam kakav sam otac, ali Jelena kaže da sam dobar, roditelji su mi to isto rekli, sestra bi vjerojatno rekla da uvijek mogu bolje, ali i da je ona sigurno bolja tetka nego što sam ja otac. Rođenjem kćeri postao sam odgovorniji, brži, sposobniji. Nikad mi nije bilo teško obavljati neki posao, ali sad sam još poletniji jer znam da ću na kraju dana doći kući, vidjeti svoju Mašu i s njom se igrati i maziti dok ne zaspe. Zanimljiva mi je svaka njezina faza i uživam je gledati kako raste, a ona se najviše voli držati za moje ruke i “šetati” po njima. Zna reći “tata”, ali nisam sigurna je li to mene zove ili je njoj sve “tata” - otkriva Momčilo i dodaje kako Maša najviše sliči na njegovog oca, ali i da bi volio još jednom postati otac i - "imati još jedan žestok razlog za život".

U novom broju Glorije ne propustite 48 kupona s popustom do 40 posto za jesenski shopping s Glorijom: od 26.9. do 2. 10. uživajte u najpovoljnijoj kupnji!

Linker
16. travanj 2024 07:38