Adele 2014. godine
 Profimedia, TEMP Rex Features
uvela novi režim

Novi izgled: Nakon bolnog razvoda Adele je vidno smršavjela

Britanska pjevačica pokazala je novu figuru uoči koncerta svojih omiljenih pjevačica iz grupe Spice Girls na Wembleyju.

Prekid veze u prošlosti donio joj je svjetsku slavu, a sada se britanska pjevačica Adele opet na svoj način nosi sa životnim udarcima. Zbog toga što je uvela novi režim vježbanja svi su shvatili da popularna glazbenica izgleda bolje nego ikada.

Non Exclusive: Adele & Emma Bunton hang out at The Spice Girls show Wembley

-------

DISCLAIMER:

BEEM does not claim any Copyright or License in the attached material. Any downloading fees charged by BEEM are for BEEM's services only, and do not, nor are they intented to, convey to the user any Copyright or License in the material. By publshing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold BEEM harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material., Image: 448219655, License: Rights-managed, Restrictions: MANDATORY CREDIT OR DOUBLE FEE WILL BE CHARGED - **Strictly no use in repeat online galleries without payment**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Beem
Profimedia, Beem

London, UNITED KINGDOM  - The Spice Girls meet Adele backstage at the final night of their Spice World UK Tour at Wembley Stadium.

BACKGRID UK 16 JUNE 2019, Image: 448344208, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

"Adele i njezin partner su se razišli. No oboje su i dalje posvećeni odgoju zajedničkog sina, a kao i obično mole da se poštuje njihova privatnost. Neće više biti komentara na ovu temu', objavio je njezin glasnogovornik u travnju ove godine. Par je vezi bio osam godina, a vjenčali su se u tajnosti.

Svim silama pokušavali su čuvati svoju privatnost, a nakon što su 30-godišnja Adele i 44-godišnji Simon Konecki dobili sina Angela vrijeme su provodili na dvije adrese, u njezinom rodnom Londonu i Beverly Hillsu. Pjevačica je nedavno pozirala uz djevojke iz Spice Girlsa uoči njihovog koncerta na Wembleyju, a u fokus je došla njezina nova figuru koju je zaradila zbog pilatesa. Riječ je o Reformer Pilatesu koji je popularan među mnogim damama kao što su Madonna i Jennifer Aniston.

Izvor blizak Adele rekao je The Sunu: "Adele se posvetila sebi. Pokrenula se i vježba, a rezultati samo dolaze. Do sada je izgubila je preko šest kilograma, dugo nije bila u tako dobroj formi", rekao je izvor.

Linker
20. travanj 2024 06:38