/ Pinko Street
ZGODNA I SRETNA

Novopečena mama Mirna Medaković Stepinac napokon u solo izlasku

Iako je djevojčice Zoru i Kaju rodila još početkom travnja, uspješna zagrebačka glumica i ponosna majka nerado se odvaja od svojih blizanki. Ipak, s vremena na vrijeme napuni baterije u ženskom društvu, a ovoga puta nije izostao ni jesenski šoping.

Elegantna i lijepa u crnoj haljini širokog kroja, glumica Mirna Medaković Stepinac naprosto je blistala na otvorenju trgovine Pinko u samom srcu Zagreba. Ovo društveno i modno događanje bilo je idealna prilika za male ženske razgovore dama koje vole modu i lijepo odijevanje, a rado im se prepustila i glumica Mirna Medaković kojoj je godio solo izlazak. ‘Nikada svoje curice ne ostavljam na duže vrijeme. Sad su tek počele jesti jedan kruti obrok i dalje dojim pa ni ne mogu otići daleko. Iako, nije loše biti malo sam i otići među ljude bez djece, ali im se i lijepo vratiti’, rekla nam je Mirna.

Pinko Street

/ Pinko Street

Početkom travnja ove godine njezine su djevojčice stigle na svijet, a simpatična glumica nije krila istinu o kojoj neki nevoljko pričaju. Naime, vijest o blizanačkoj trudnoći ju je potpuno šokirala - uplašila se dvostruke brige, dvostruke odgovornosti, ali i dvostrukih novčanih izdataka.

Sve brige i strahovi pali su u drugi plan kad je ugledala svoju Kaju i Zoru, i od tada se od njih ne odvaja. Ipak, mlada mama uvijek može računati na pomoć svog supruga, ekonomista Hrvoja Stepinca, kao i na roditelje koji su jedva dočekali rođenje dječice.

Glumica je svojevremeno otkrila kako je u trudnoći dobila 20 kilograma, no da se nije previše time zamarala tijekom trudničkih mjeseci, vjerujući kako će, kad za to dođe vrijeme, vratiti svoju lijepu liniju. Čini se kako je to vrijeme itekako stiglo, jer, sudeći po njezinom izgledu na društvenom događanju, Mirna je zgodnija, ali i sretnija nego ikad.

Linker
24. travanj 2024 22:23