CROPIX
koja legenda!

Ovo će vam popraviti dan: Mrle jauče u teretani i svi mu se smiju

Video objavljen na Facebooku riječkog rock sastava Let 3 sigurno će vam popraviti dan. Tko god poznaje frontmena grupe Damira Martinovića Mrleta (58), shvatit će njegov humor koji ne jenjava niti dok stišće zube u teretani.

Kontroverzni glazbenik Damir Martinović Mrle (58) spremno je demonstrirao kako izgledaju njegovi posjeti kastavskoj teretani Fit Beat, ali dakako, na svoj način. U videu snimanom u jeku njegovih napora, uslijed svakog novog seta vježbi dobacuje šaljive opaske i ne samo da nas tjera na smijeh, nego postiže i cilj: svakog motivira da se i sam malo pokrene! Upravo u tom smjeru idu i komentari obožavatelja legendarnog Mrleta i Let 3-ja: "Dođe mi da odmah idem u teretanu", "Ako može Mrle, možemo i mi", pišu mu.

Nema ni komentara koji ne sluti na to da je svima popravio dan: "Ovakve stvari, ovako pozitivno blesave ljude trebamo gledati svaki dan i ne opterećivati se s glupostima", "Ovo je nešto pa skoro najsmješnije što sam vidio u životu", "Dobila sam pločice od smijanja, samo jako Mrle", glase neki od njih.

Mrle je, kao što je rekao na samom početku kratkog videopriloga, odlučio "popraviti svoje tijelo". Valja mu priznati da u 59. godini života fizički izgleda iznimno fit, a i duh mu je nepopravljivo "jak".

Linker
14. travanj 2024 00:26