Na vjenčanju u San Franciscu
 Privatni album
NA DRUGU GODIŠNJICU BRAKA

Petra Nižetić priznala: 'Skoro smo odustali od vjenčanja'

Prošle su dvije godine otkako je svojem odabraniku Petra Nižetić rekla 'da' na plaži u San Franciscu, a sada je otkrila detalje svojeg prvog vjenčanja koje nije išlo po planu, ali je zato bilo još čarobnije.

U listopadu 2016. godine bivša voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić spakirala je kofere i zaputila se u San Francisco. Njezin put nije bio "trbuhom za kruhom", već srcem za ljubavlju. Naime, zaljubila se u bivšeg košarkaša Franu Mastelića koji u San Franciscu već nekoliko godina vodi građevinsku firmu. Samo dva mjeseca nakon što je Zagreb zamijenila američkim gradom, Petra je uplovila u bračnu luku - i to na plaži. Ipak, njihovo prvo vjenčanje, na kojem su bili prisutni samo kumovi, nije išlo po planu.

- Kiša je tjednima padala kao iz kabla i skoro smo odustali od nauma da se vjenčamo na plaži, ali odjednom se razvedrilo dovoljno koliko je nama trebalo da kažemo sudbonosno ‘da’ i da bacimo kupanjac u oceanu. A onda je ponovo počela kiša pa sad nek mi netko kaže da to nije bila čarolija - napisala je Petra, koja danas nosi prezime Mastelić, uz fotografiju s kojom se prisjetila tog čarobnog dana prije dvije godine.

Ovog je ljeta hrvatski par s adresom u San Franciscu stigao u Hrvatsku, gdje su, u Petrinom rodnom Splitu, pred svojim najdražima, ponovili vjenčanje. Za hrvatsko vjenčanje odabrali su crkvu u Splitu, a Petra je blistala u vjenčanici Matije Vuice.

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Privatni album
Vjenčanicu je odabrala iz nove kolekcije dizajnerice Matije Vuice

Linker
25. travanj 2024 06:07