Profimedia, AKM-GSI
Ponosna majka

Pjevačica iznenadila sretnom viješću: Posvojila čak dva sina, a njihove godine sve su iznenadile

Iako je u siječnju ove godine rekla da je prošle godine posvojila dijete, nitko nije znao ni koje su godište ni da je zapravo riječ o dvojici sinova.

Tajanstvena glazbenica Sia (44) otkrila je da je prošle godine posvojila čak dva sina i to punoljetna. Međutim, na početku ove godine rekla je da posvojila dijete te su svi bili uvjereni da je riječ o jednom djetetu i to malom, no njezini 'dečki' zapravo imaju 18 godina.

Singer Sia arrives 
at the 2015 Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California February 22, 2015.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (VANITYFAIR-ARRIVALS)  - RTR4QPRF
REUTERS

"Da, zapravo sam posvojila dvojicu sinova. Sada imaju 19 godina. Postali su prestari za dom. Jako ih volim", rekla je australska glazbenica.

Također je otkrila da im je izolacija zbog pandemije jako teško pala.

"Jednom je čak teže nego drugom, ali obojica su kao izgubljeni. No, ipak se bave stvarima koje su dobre za njih poput edukacijskih aktivnosti", dodala je.

Odlučila biti sama do kraja života

NEW YORK, NY - DECEMBER 07:  Singer-songwriter Sia attends the
Getty Images

Pjevačica, koja se na početku svoje karijere pojavljivala samo s velikom plavom perikom, s vremenom je otkrila lice, ali i neke detalje iz svog seksualnog života. Naime, rekla je kako između nje i DJ-a Dipla postoji kemija pa mu je poslala zanimljivu poruku:

"Hej, slušaj, ti si jedna od pet osoba koja me seksualno privlači i sada kada sam odlučila biti sama do kraja života i kada sam posvojila sina, nemam vremena za vezu. Ako si zainteresiran za seks bez obaveza, javi se", napisala mu je Sia.

Boluje od genetičkog poremećaja

Krajem 2019. na Twitteru je priznala fanovima da boluje od teškog poremećaja, Ehlers-Danlosovog sindroma, poznatijeg kao EDS. Riječ je o poremećaju koji pripada široj skupini genetičkih poremećaja koje obilježava pretjerana pokretljivost zglobova, rastezljivost kože i krhkost svih tkiva.

"Imam kroničnu bol, neurološku bolest, Ehlers-Danlos i samo želim poručiti svima vama koji prolazite kroz bol, bez obzira na to je li fizička ili emocionalna, volim vas, nastavite se boriti. Život je prokleto težak. Bol obeshrabruje, ali niste sami" - napisala je.

Čitajte i:

Slavna pjevačica otkrila da se bori s kroničnom boli: 'Život je prokleto težak'

Pjevačica Sia se napokon prestala skrivati: Prošetala bez svoje prepoznatljive perike

Sandra Bullock sve iznenadila: Pokazala osmogodišnju kći koja ima važnu poruku

Linker
17. travanj 2024 06:35