Zorica Kondža
 Tomislav Krišto / Hanza Media
Riječi velike Zorice

'Počelo je bezazleno, nisam znala da li sam sposobna za to. Probleme sam dijelila s najbližima i nikad nisam razmišljala nosim li markirano'

Zorica Kondža proslavila je 35 godina velike karijere. Glazbena diva za Gloria.hr otkriva kako je počela i održala se njezina velika karijera.

Dva koncerta pod nazivom 'Vrijeme ljubavi' održala je Zorica Kondža u Lisinskom kako bi proslavila 35 godina velike karijere. Lisinski je bio kao jedno stopljen s ovom splitskom divom, a podržali su njezin nastup i Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija Rađa, Nenad Korkut i mnogi drugi.

"Proslava u Lisinskom povodom mojih 35 godina karijere zaista je bilo nezaboravno iskustvo, iznad mojih očekivanja. Publika je ta koja me nosila i stvarno im želim zahvaliti za sve ove godine koje me je pratila. Želim zahvaliti svim svojim gostima koji su uveličali tu moju proslavu. Nakon toga, sad mogu razmišljati i kako je sve to počelo', priča nam Zorica Kondža.

Zagreb, 120220
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, drugi koncert Zorice Kondze u povodu Valentinova.
Na fotografiji: Goran Ivanisevic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Nives i Goran Ivanišević na koncertu Zorice Kondže

"Počelo je bezazleno, bez kriterija, znanja i iskustva. Mislila sam da će to biti samo jedan moj izlet, nisam znala da li sam uopće sposobna za to, međutim nakon prvog pljeska, prvog nastupa, glazba se jednostavno uvukla pod kožu. Sretna sam što i danas mogu uživati i pružiti publici ono što osjećam prema glazbi. Hvala im što trajem i danas", dodaje.

Ova velika glazbenica nikada karijeru nije gradila na skandalima, a tome je razlog njezina obitelj. I karakter, dodali bismo.

"Meni kao ženi obitelj je bila i ostala na prvom mjestu otkako sam je zasnovala. Sve što bi njima ili njihovom ugledu naštetilo na bilo koji način, meni je bilo neprihvatljivo. Na to sam pazila, da ih ne povrijedim. Uvijek sam smatrala, a to mislim i danas, da sve što se događa u obitelji, mora tamo ostati. Intiman život takav mora i ostati, zbog toga sam ostala bez ikakvih skandala. Probleme sam oduvijek dijelila samo s najbližima", jasna je diva.

PR / PR
Zorica Kondža

Za mlade kolege nema savjeta, jer oni koji su talentirani, već puno toga znaju. Ona je tu da im pruži ruku, da s njima podijeli pozornicu.

"Jako je bitno znati volite li glazbu zbog nje same ili zbog toga što želite biti celebrity, biti popularni, izlaziti u medijima... Ako ste opterećeni tim stvarima, glazba će patiti i nje će biti najmanje. Nisam nikada razmišljala kako sam izgledala ili nosim li markiranu odjeću i obuću, uvijek sam bila posvećena glazbi. Ako joj pristupite iskrenim putem, onda će vam to dvostruko vratiti i sigurno ćete trajati", zaključuje Zorica.

Linker
14. travanj 2024 19:43