Instagram / @izabelandrijanic
Sva sjaji

Posljednji trudnički dani Izabel Kovačić: Samo je još nekoliko dana dijeli od susreta s bebicom

Supruga našeg proslavljenog nogometaša uskoro će po prvi puta postati majka, a posljednjom fotografijom koju je podijelila na Instagramu, izazvala je lavinu nježnih komentara.

Dugo očekivani dan - trenutak kad će po prvi puta ugledati svoju prvu bebicu, za našeg poznatog nogometaša Matea Kovačića (26) i njegovu suprugu Izabel (27) sve je bliže.

Naime, igrač Chelsea i dizajnerica brenda Lonilou uskoro će postati roditelji, barem ako je suditi po fotografiji koju je buduća majka objavila na svom Instagram profilu.

Iako je prva dva tromjesečja Izabel vješto skrivala trudnoću prekrivajući trbuh širokom odjećom i slikajući se tako da se ne vidi, posljednjih tjedana ne može a da ne podijeli sreću zbog skorog dolaska njihova prvog djeteta.

Lukava Izabel! Ovo je razlog zašto nitko nije znao da je supruga poznatog nogometaša trudna

Posljednja njena objava, na kojoj pozira u dugoj pripijenoj crnoj haljini u svom showroomu, otkriva kako Izabel očito dijele još samo dani od susreta s bebicom. Njen trudnički trbuh sad je već poveći, što znači da je termin poroda sve bliži.

Ipak, buduća mama pokazala je kako i trudnice u visokom stupnju trudnoće mogu biti stylish. Elegantnu haljinu rezanu na prsima sa zavodljivim rezom na bedru, isfurala je u, ove sezone nezaobilaznom - grunge stilu. Na noge je, pak, stavila ravne čizme visokih potplata, a cijeli look upotpunila vrlo prepoznatljivom torbicom.

Podsjetimo, da je trudna, Izabel je potvrdila na vrlo suptilan način tek krajem lipnja objavivši fotografiju na kojoj joj se vidi trbuščić, u sklopu najave nove kampanje za svoj brend Lonilou. Iako se šuška kako nosi dječaka, to bračni par Kovačić nikad nije potvrdio.

Poznati vezni igrač londonskog kluba Chelsea i njegova Izabel u vezi su od 2010. Kad su se zaljubili oboje su bili srednjoškolci. Vjenčali su se sedam godina kasnije, 17. lipnja 2017. u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Otkako je krenula pandemija vezana za koronavirus slavni nogometaš i njegova lijepa supruga iz Londona su se vratili u Hrvatsku s najljepšim poklonom u kojem će, eto, uskoro i u potpunosti uživati.

Čitajte i:

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

U najslađem iščekivanju sva sjaji: Izabel Kovačić novom fotografijom raznježila obožavatelje

Mateo Kovačić ne krije koliko je ponosan na Izabel: U slobodno vrijeme njen je maneken

Linker
19. travanj 2024 17:44