Bojan Zibar
premijera 'Majstora'

Poznati glumac blistao uz trudnu suprugu! Prinova stiže uskoro, uzbuđenje je na vrhuncu

Premijere predstave 'Majstori' u posljednje vrijeme je zadobila veliki interes javnosti. Obje izvedbe predstave u produkciji kazališta Moruzgva će sudeći prema ovacijama publike, ostati zapamćena kao jedan prekrasan trenutak za sve one koji su je imali priliku pogledati i predstava koju vrijedi pogledati u 'novo normalnoj' kazališnoj sezoni.

Nakon riječke i karlovačke publike, na red je došla i zagrebačka premijera u kazalištu Vidra na kojoj smijeha nije nedostajalo. Premijeru predstave 'Majstori' nisu propustili - glumice Barbara Nola, Ksenija Marinković, Ana Begić Tahiri i Katarina Baban, pjevačica Indira Levak i njezin suprug Miroslav Levak , glumac Jan Kerekeš sa trudnom suprugom, glazbenik Neno Belan, meteorolog Zoran Vakula i mnogi drugi...

Bojan Zibar
Barbara Nola jedva je dočekala pogledati predstavu svojih dragih kolega...

Bojan Zibar
Likovni umjetnik i glazbenik pohitao je u kazalište u najmilijem društvu...

Posebnu pažnju izazvala je ravnateljica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić koja se nakon pozornice presvukla u haljinu koja je u prvi plan istaknula njezinu figuru.

Bojan Zibar
Ecija je bila preponosna na svoju ekipu iz predstave koji su vrlo uspješno nasmijali gledatelje...

Glavni pokretač svih aktera koji su maestralno odigrali svoje uloge je strah - od potresa, bolesti, financijskog gubitka i životnog neuspjeha. Specifična vibracija koju još uvijek osjećamo u našemu gradu sve nas izluđuje, ali unatoč tome, ova priča nije depresivna, dapače.

Bojan Zibar
U aktualnoj predstavi uživao je i Neno Belan...

Na pitanje o definiciji psihičkog zdravlja jedan mudar psihijatar je odgovorio - 'Čovjek je normalan dok god se može šaliti na svoj račun'.

Bojan Zibar
Dizajnerica i glumica Katarina Baban rado je podržala kolege...

Autorica predstave je Ana Tonković Dolenčić, a za režiju je zaslužan Krešimir Dolenčić.

Radnja predstave događa se nakon potresa u centru Zagreba i u vrijeme pandemije koronavirusom. Prateći sudbine i odnose stanara u jednoj zgradi pod zaštitom, bitni akteri same radnje su njihovi majstori, koji su oduvijek bili i ostali "posebna vrsta". Nema čovjeka koji makar jednom u životu nije gubio živce zbog nekog, makar i najmanjeg, kućnog popravka. Što su zahtjevi veći, situacija se sve više komplicira. Aktualna tema s kojom se gotovo svatko može poistovjetiti jednostavno poziva na gledanje ove predstave. 04.,23. i 25. listopada su dodatni termini u kojima će moći uživati zagrebačka publika.

Bojan Zibar
Ekipa iz prestave nakon Rijeke i Karlovca, premijeru za zagrebačku publiku imali su u kazlištu Vidra...

Bojan Zibar
Supružnici su jedva dočekali izlazak u kazalište...

2020. godina definitivno ulazi u povijest. Situacija koja je zadesila čitav svijet, ostavila je posljedice na mnoge, ali uvijek u svemu lošemu, treba znati pronaći nešto pozitivno i nešto vrijedno „gledanja unaprijed“. Ne treba zaboraviti i neke rijetke, ali poprilično snažne pozitivne trenutke koji su na neobičan način učinili da 'kad se mnogo malih složi', ipak može sanjati o boljem sutra.

Bojan Zibar
Glumica Petra Dugandžić nakon predstave pojavila se u vrlo ženstvenoj haljini...

Čitajte i:

Ecija Ojdanić: 'Da mi je netko u svibnju rekao da će biti ovako, pitala bih ga na kojim je drogama'

Evo zašto su glumci šetali Zagrebom u nezamislivom izdanju! Ekipu predvodila Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić pred životnom lekcijom koja ju je zaboljela: 'Skrušeno priznam, bila sam u krivu'

Linker
18. travanj 2024 14:55