ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
shrvani od boli

Prati ih tragedija za tragedijom: Glumac iz hit serije 90-ih i njegova supruga izgubili još jedno dijete

Prošla godina za Jamesa Van Der Beeka i njegovu suprugu Kimberly završila je na zaista tužan način. Naime, par je izgubio šesto dijete, a kada su ove godine saznali da ponovno čekaju dijete, dogodilo se ono najgore.

Glumac James Van Der Beek, kojeg znamo kao Dawsona iz popularne serije 90-ih "Dawson's Creek", otkrio je jako tužnu vijest. Nakon što je njegova supruga Kimberly Brook u listopadu prošle godine imala spontani pobačaj njihova šestog djeteta, ponovno se dogodila tragedija o kojoj je glumac obavijestio javnost putem Instagrama.

"Nakon što je proživjela brutalan i vrlo javan spontani pobačaj, bili smo izvan sreće kad smo saznali da ponovno očekujemo bebu. Ovoga puta sretnu vijest smo čuvali samo za sebe. No, prošlog vikenda ponovno nas je zadesila tragedija - Kimberly je pobacila u 17 tjednu trudnoće. Duša koju smo toliko iščekivali dala nam je lekciju koja nije uključivala prisutnost na ovom svijetu", napisao je shrvani glumac.

U objavi je dodao kako je Kimberly cijelu noć bila na transfuziji i kako osoblje nije moglo napraviti ništa osim da joj masira stopala i pazi da joj je toplo, ali da im je zahvalan.

U tom trenutku, rekao je, nešto mu je sinulo:

"Moramo se više i bolje brinuti jedni o drugima", rekao je Van Der Beek koji u braku s Kimberly ima kćeri Oliviju (9), Annabel (6) i Emiliju (4) i Gwendolyn (12 mjeseci) i sina Joshuu (8) te nastavio:

Los Angeles, CA  - James Van Der Beek reveals wife is pregnant with baby number six as he appears on Dancing With The Stars. The Dawson's Creek star is going to be a proud father of six.  The actor, 42, revealed his wife Kimberly was pregnant with their sixth child together on DWTS, where the couple chose to film their very first ultrasound.   James and Kimberly married in 2010 and share daughters Olivia, nine, Emilia, three, Annabel, five, Gwendoyln, 15 months, and son Joshua, seven. The subject is a deeply personal one for the couple, who had previously suffered three miscarriages.  He spoke about the miscarriages on DWTS, revealing the couple wanted to remove the 'stigma' of suffering them. He then shared the happy pregnancy news with his pro partner Emma Slater, who hugged him. James also posted about the happy news on social media.
ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
James Van Der Beek sa suprugom Kimberly i djecom na ultrazvuku.

"Svijet trenutno trpi veliku bol. Prisutno je negiranje, šok, bijes...svi ti stari obrasci koji nam se vraćaju kada proživljavamo traumu. I ne postoje riječi koje mogu ublažiti tu bol. A izlaz iz toga? On počinje s otvorenim umom i razmišljanjem o ovom pitanju: "Kako se možemo bolje brinuti jedni o drugima? I svim obiteljima koje su prošle ili prolaze isto - niste sami!", poručio je glumac.

Tragedija za tragedijom

Nakon prošlog pobačaja obitelj Van Der Beek bila je "potpuno devastirana", a kako bi se utješio i dobio podršku, glumac je tragično iskustvo također podijelio s fanovima:

"Supruga i ja prošli smo najgoru noćnu moru koja se može dogoditi obitelji. Izgubili smo bebu. Što god stajalo iza toga, nema više naše bebice. Nikad ne znate zašto se takve stvari događaju, to je ono što sam rekao svojoj djeci pokušavajući im objasniti zašto smo ostali bez željenog djeteta. Ono što svi znate, događa se i nama, a to je da nas je tragedija zbližila, otvorila nam srca, produbila osjećaj zahvalnosti za sve što imamo. To vas čini većim čovjekom", napisao je tada Van Der Beek, otkrivši da su isto ranije prošli već tri puta, a sada nažalost i pet.

Čitajte i:

Tragedija slavnog para: 'Prošli smo najgoru noćnu moru koju obitelj može iskusiti'

Glumac iz omiljene serije 90-tih u 42. godini čeka šesto dijete: Sretnu vijest podijelio je na zaista originalan način

Velika tragedija u životu slavne pjevačice: 'Potpuno sam šokirana, srce mi je slomljeno'

Poznati par shrvan od boli: Najteže vijesti stigle nakon četvrtog mjeseca trudnoće

Linker
19. travanj 2024 19:54