BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nije im suđeno

Presudila im karantena: Slavni par prekinuo drugi put nakon samo nekoliko mjeseci mira u vezi

Glumac Channing Tatum i pjevačica Jessie J pokušali su spasiti svoj odnos, no to im očito nije pošlo za rukom pa će u ovo kaotično vrijeme srce liječiti sami sa sobom.

Nakon što su prekinuli krajem 2019., pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum u siječnju ove godine su se pomirili jer su shvatili da je njihova ljubav jača od svega. Ipak, čini se da je karantena presudila jer je par prekinuo i drugi put.

Kako kažu izvori bliski paru, Tatum i Jessie J razišli su se bez puno drame, na vrlo prijateljski način te ostaju u kontaktu, no neće zajedno živjeti.

** EXCLUSIVE PREMIUM RATES APPLY **   Channing Tatum and Jessie J look completely in love as they pack on endless PDA while on a date at the happiest place on earth, Disneyland. The happy couple, who were joined by a VIP tour guide as they spent the day at Disneyland. They were seen riding many of  the park's rides including the Matterhorn, Autopia and Space Mountain. They were seen constantly holding each other as they made their way through the park. 
At one point Jesse was seen giving Channing's nose a playful honk. 
They looked adorable as they rode the Autopia ride together.
15 May 2019, Image: 433811760, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Marksman/ Snorlax / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Marksman/ Snorlax / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Od početka veze izgledali su jako zaljubljeno, no ipak nisu mogli spasiti vezu.

"Jessie i Channing se zaista vole, što se može vidjeti i po objavama koje su si posvećivali. Upravo zbog toga su svojoj vezi odlučili dati još jednu šansu, no na žalost nije im uspjelo", rekli su neki od njihovih prijatelja.

Ipak, ne bi se čudili da se par opet pomiri, s obzirom na to da su uvijek izgledali kao da su u sedmom nebu. O njihovoj vezi neko vrijeme se šuškalo, a potvrdili su je oko listopada 2018. godine, samo nekoliko mjesecima nakon što se Tatum razveo od glumice Jenne Dewan, s kojom ima šestogodišnju kćer Everly.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Channing Tatum takes his daughter Everly to a floral-themed event in Los Feliz. The pair got their faces painted on a beautiful Sunday afternoon and Everly got to enjoy a piggy back ride with daddy.

Pictured: Channing Tatum, Everly Tatum



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 375933621, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Channing Tatum šestogodišnju kćer Everly dobio je u braku s glumicom Jennom Dewan.

Glumac sreću nije krio te je na društvenim mrežama objavljivao koliko mu znači nova djevojka. "Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna!", poručio joj je Tatum, no vrijeme u karanteni će od sad ipak provoditi sam, baš kao i još neki bivši parovi.

Glazbenica Lana del Rey nedavno je prekinula s policijskim službenikom Seanom Larkinom nakon nekoliko mjeseci veze, dok su slavni golupčići, glumci Austin Butler i Vanessa Hudgens u siječnju okončali vezu nakon nepunih devet godina. U veljači je glumica Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga filmskog producenta Jona Petersa nakon samo 12 dana braka, a glazbenica Rihanna je krajem prošle godine prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom.

Čitajte i:

Linker
14. travanj 2024 06:18