Getty Images
POČETAK NIJE LAK

Princ Harry tuguje za domom, nedostaju mu prijatelji i zbog toga je neutješan

Nakon što je donio odluku da zbog zaštite obitelji ode živjeti na drugi kraj svijeta, princ Harry tuguje za svojim prijateljima koji mu nevjerojatno nedostaju.

Princ Harry odlučio se zbog ljubavi i zaštite svoje obitelji preseliti daleko od kraljevskog gnijezda, no nakon što se preselio u Kanadu, shvatio je da nije otporan na to da mu beskrajno nedostaju njegovi prijatelji i da osjeća nostalgiju za domom.

Princ na sve moguće načine pokušava utješiti svoje srce pa se služi aplikacijom WhatsApp pa redovito šalje videe, fotografije i poruke kako bi bio u doticaju s prijateljima, kaže izvor blizak princu za The Sun.

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25:  (L-R) Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan Markle and Prince Harry attend Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on December 25, 2017 in King's Lynn, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Princ je iz Kanade stoga vrlo aktivan u grupi te prijatelje rado izvještava o svemu.

Iako su neki mediji tvrdili da je Harry isključio svoje prijatelje iz života nakon što se oženio u svibnju 2018., izvor tvrdi drugačije i hvali ga da je on prijatelj za poželjeti.

Harry je, naime, tvrdi isti izvor, u WhatsApp grupi sada aktivniji nego ikada.

"Ne želi se odreći svojih prijatelje samo zbog činjenice da se preselio na drugi kraj svijeta. Ostaje im vjeran cijeli život i jako mu je stalo do njih", dodaje izvor.


Prvi posjet nakon odlaska

Čini se da slavni par neće tako skoro doći u Veliku Britaniju, jer planiraju ljeto provesti u Los Angelesu. Meghan se bacila na traženje menadžera za buduće pojekte jer se zbog udaje za Harrya odrekla svoje karijere. Zadnje što je glumila je serija "Suits", a gladna je za novim uspjehom.

Veliki istup Meghan Markle: 'Samo jedna žena razumije moju patnju i bol i istinu ćete saznati jedino preko nje'

CHOBE NATIONAL PARK, BOTSWANA - SEPTEMBER 26: Prince Harry, Duke of Sussex joins a Botswana Defence Force anti-poaching patrol on the Chobe river in Kasane on day four of their tour of Africa on September 26, 2019 in Chobe National Park, Botswana. (Photo by Dominic Lipinski - Pool /Getty Images)
Getty Images

"Nismo imali izbora", poručio je princ Harry u prvom istupu u javnosti nakon najave odstupanja njega i njegove supruge Meghan sa službenih dužnosti u britanskoj kraljevskoj obitelji. Na dobrotvornoj večeri u organizaciji Sentebalea, Harry (35) se obratio okupljenima i poručio da će Velika Britanija uvijek biti njegov dom i mjesto koje voli.


Najdublje poštovanje prema baki

'Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti - ne kao princ ili vojvoda, već kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti Kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je nažalost nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost', rekao je Harry.

BATH, ENGLAND - APRIL 06:  Meghan Markle and Prince Harry, Patron of the Invictus Games Foundation attend the UK Team Trials for the Invictus Games Sydney 2018 at the University of Bath Sports Training Village on April 6, 2018 in Bath, England. The Invictus Games Sydney 2018 will take place from 20-27th October and will see over 500 competitors from 18 nations compete in 11 adaptive sports.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Šaputanje kraljevskih golupčića


Više o Harryju pročitajte na:

Linker
15. travanj 2024 07:30