Amanda Bynes s odvjetničkim timom
 P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Amanda objavila da čeka dijete

Problematična glumica trudna nakon niza psihičkih slomova i problema? Roditelji ludi od brige

Glumica Amanda Bynes otkrila je na Instagramu da je trudna, no ubrzo je sve izbrisala, a njezin odvjetnik izjavio je da je uklonio objavu, insinuiravši da je ista lažna.

Američka glumica Amanda Bynes trudna je prvi put. Sa svojim zaručnikom Paulom Michaelom podijelila je sretne vijesti na društvenim mrežama rekavši da beba stiže. Isto je napravio i njezin zaručnik. No, dogodila se čudna stvar. Ubrzo su i Amanda i Paul izbrisali objave u trudnoći, a onda se Amandin odvjetnik David A. Esquibias obratio medijima.

Bivša tinejdžerska zvijezda o putu prema dolje: 'Sve sam izgubila, uništila sam si život'

Glumica otkrila da je trudna pa sve izbrisala

Rekao je da je reagirao čim je vidio objave, insinuirajući da je netko drugi u njihovo ime objavio trudnoću. "Uspješno sam ušao u trag porijeklu objava te su uklonjene. Molim javnost za privatnost u ovim teškim vremenima", rekao je odvjetnik. Međutim, E!News tvrdi da im je zaista iz više izvora potvrđena njezina trudnoća. Tvrde da je Amanda trudna, no prerano je za bilo kakve objave. Tek je saznala sretnu vijest i roditelje o svemu obavijestila.

10-3-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Amanda Bynes Paul Michael, Image: 505123239, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Amanda Bynes i zaručnik Paul Michael pozirali za njezine društvene mreže

Roditelji nad njom imaju skrb, ne žele da se uda dok ne ozdravi do kraja

Njezini roditelji nisu najsretniji zbog razvoja situacije, Amandine veze, a sada i trudnoće. "Amandini roditelji su svjesni svega, no ne odobravaju da se uda dok je pod njihovom skrbi", rekao je izvor za spomenuti medij.

Naime, Amanda Bynes imala je niz teških psihičkih problema te problema s opijatima. Zbog svega toga ova nekadašnja dječja zvijezda završila je svojedobno na zatvorenom liječenju, a nakon toga i na odvikavanju od opijata. Navodno je trijezna 14 mjeseci i stanje joj se stabiliziralo.

Linker
21. travanj 2024 17:50