Željko Puhovski / Hanza media
otrovne strijele

Riječi bole: Petra Cicvarić o uvredi svoje kolegice koja ju je namjerno htjela obezvrijediti

U hvalevrijednoj akciji portala Super mame pojedine dame ispričale su s kakvim se uvredama i podrugljivim 'doskočicama' susreću na svakodnevnoj bazi, a cilj akcije je osvijestiti što govorimo i koliko nekoga s tim možemo raniti.

Domaća glumica Petra Cicvarić sredinom trećeg mjeseca dobila je drugo dijete - kćerkicu, a novog člana obitelji uzbuđeno je dočekala njezina sestrica Korana i tata Peđa Gvozdić.

Posvećena glumica za Majčin dan odlučila je ispričati anegdotu koja joj je ostavila gorak okus i time htjela dati do znanja koliko je važno biti okružen pozitivnim ljudima koji se prema nama odnose s poštovanjem.

"A gdje nam je žena, majka, kraljica?", upitala je sarkastično jedna kolegica tražeći me po prostoriji. "Žena, majka, kraljica - mo’š mislit." Ona ispali te riječi podrugljivo, ni ne znajući zapravo koliko može s tim nekoga povrijediti i obezvrijediti. Ne zna ona kakav je “posao” majke. Ne zna ona, i baš ju briga, za sve naše neprospavane noći, za odricanja i žrtvovanja, ne zna koliko sam puta čekala da dijete zaspi kako bih mogla raditi, iako bih najradije i sama zaspala i spavala do podne. Koliko puta sam išla na posao premorena jer je bila još jedna bolna noć zbog novih zubića ili temperature. Ne zna koliko je potrebno organizacije kako bismo uskladili posao i majčinstvo, ali i vlastite želje. I, iako je teško, sve to radimo iz ljubavi i s jako puno ljubavi. Jer je to odlika žene majke. Možda to samo majke razumiju. Nemam pojma. Ne zna ona i baš ju briga i žao mi je uopće što sam toliko energije potrošila razmišljajući o toj jednoj rečenici. Ali da, riječi stvarno bole. Da skratim ovu priču - JESAM! Svojoj obitelji jesam. Bez lažne skromnosti. I svaka majka je kraljica u svojoj obitelji. Zato glavu gore žene, nemojte da vam padne kruna s glave !", poručila je domaća glumica.

Kastel Luksic, 291115.
Kastelansko kazaliste organiziralo je humanitarnu predstavu Cetiri zene ('svjedocenje zena iz sigurne kuce') za Centar MIR . Na fotografiji: glumica  Petra Cicvaric
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec CROPIX

Petra, koju pamtimo iz televizijskih serija "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine", posljednje mjesece trudnoće dijelila je s čitateljicama i čitateljima Gloria.hr portala u kojima je otkrila sve izazove s kojima se susrela. Izazovi trudnoće završeni su 17. ožujka kada je na svijet stigla druga djevojčica u obitelj glumice i supruga joj Peđe Gvozdića. "Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome!", napisao je na društvenim mrežama ponosni tata nakon što je Petra rodila njihovu drugu kćerkicu.

Pročitajte i:

Tata nije mogao u rađaonicu... Slavna glumica o hormonima i adrenalinu koji je još lupaju

Naša kolumnistica uoči poroda: 'Znam da je blizu. Uzbuđena sam kao pred neku veliku premijeru'

Pripazite kako ćete razgovarati s našom trudnom glumicom, dokazano baca uroke i širi ječmenac

Trudna domaća glumica već je očajna: 'Razbijam po kući, zaboravljam i govorim gluposti'

Linker
18. travanj 2024 14:28