Željko Puhovski / Hanza media
IZVANREDNA SITUACIJA

Tata nije mogao u rađaonicu... Slavna glumica o hormonima i adrenalinu koji je još lupaju

Glumici Petri Cicvarić i njezinom suprugu, redatelju i kolegi Peđi Gvozdiću stigla je prinova u obitelj, a ona je odlučila ispričati svoje iskustvo iz rodilišta u ovoj izvanrednoj situaciji...

"Već sam pisala o trudnoći u vrijeme koronavirusa, sad već mogu pisati o drugoj temi porođaju u istom! Ukratko, za sve trudnice kojima se bliži datum: u bolnici je stroga zabrana posjeta, time naravno i pratnji na porodu. Ali ljudi koji rade u bolnici učinit će sve da vam bude ugodno, da budete sigurni i zaštićeni. I vi i vaša bebica. Zato ne smiju riskirati. Ponesite sa sobom što više nužnih stvari, ali stvarno dobro razmislite koje su to. Kao što sam rekla, nema posjeta pa se teško može organizirati da vam netko nešto donese. Nemojte pretjerivati, ali razmislite bez čega ne možete minimalno tri dana. Možda podebljajte količinu higijenskih preparata (čitaj: uloške, gaće, maramice...). Pripremite se da se stvari mijenjaju iz dana u dan i da ni doktori ni sestre ne znaju točno kakvo će stanje biti sutra. #strpljenje!", napisala je glumica Petra Cicvarić koja je svoju djevojčicu nazvala malom ratnicom.

"Mi smo dobro, super zapravo! Tužne što ne možemo vidjeti ostatak obitelji (u biti ja, ona još samo spava:), ali izdržat ćemo. Ima i gorih stvari. Bitno da smo zdravi. (Ovo nije baš bilo ukratko, oprostite! Hormoni i adrenalin me još lupaju pa bih mogla satima pisati! Pazite se, volite se.", zaključila je ponosna mama.


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 02:58