Nikola Predović
mamin sin

Šarmer s pokrićem: Slavko Sobin izveo mamu na reviju

Iako u seriji 'Na granici' glumi vođu motorističke bande, mračnog princa Ljubana, glumac Slavko Sobin privatno je potpuno drugačiji što je dokazao i u sinoćnjem izlasku kada je na reviju poveo majku Mirjanu

Da liku kojeg je utjelovio u seriji "Na granici" nimalo ne nalikuje, splitski glumac Slavko Sobin potvrdio je jučer na modnom događanju u zagrebačkoj Tvornici Kulture. 33-godišnji glumac daleko je od mračnog princa na motoru, prije je pravi mamin sin jer je ponudu domaćih dizajnera pratio u društvu svoje majke Mirjane koja mu je uvijek bila najveća podrška i pravo uho za slušanje, a na njezin račun se Slavko i rado našali. Tako joj je svojedobno čestitao na svoj način Majčin dan i poručio da je najdivnija žena na svijetu.

- Moja mama trača bolje od tvoje mame. Sretan Majčin dan najdivnijoj ženi u svemiru. Hvala ti za sve - napisao je tada glumac čiji je umjetnički put najviše podržavala upravo njegova mama jer se i sama bavila baletom, dok sada ima privatnu školu stranih jezika.

Nikola Predović

Nikola Predović
Slavko Sobin s majkom Mirjanom

Zagrebačka Tvornica Kulture sinoć je bila mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri. Lokomotiva by Lana Puljić imala je čast otvoriti drugu večer Zagreb Fashion Destinationa, Martina Herak prikazala je svoje nepogrešive crne odjevne komade, a elegancija koju je na pistu donijela Ivana Čvrlje teško je mogla proći nezapaženo. Svoje su kreacije predstavili i Kayra Design by Eni Šlosar, Antonela Gregorović, Varteks te Martina Felja. Među poznatim licima stajlingom su privlačile poglede Nikolina Pišek i Barbara Nola.

Nikola Predović
Nikolina Pišek

Nikola Predović
Barbara Nola

Nikola Predović
Nikola Predović
Showroom by Antonela Gregorović
Nikola Predović
Ivana Čvrlje
Nikola Predović
Kayra Design
Nikola Predović
Martina Felja
Nikola Predović
Lokomitiva by Lana Puljić
Nikola Predović
Varteks

Linker
14. travanj 2024 02:53