Zagreb, 291119.
Trg hrvatskih velikana.
Severina Kojic kod odvjetnika Mate Matica na razgovoru.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX
Zagreb, 291119.
Trg hrvatskih velikana.
Severina Kojic kod odvjetnika Mate Matica na razgovoru.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Nitko joj ne može skinuti osmijeh

Severina otkrila koliko se osjeća prevarenom: 'Prošlo je 54 dana tuge dok oni 'skijaju''

Pjevačica Severina Kojić svojim novim statusom na društvenim mrežama opet ukazuje na to da kao majka proživljava najteže razdoblje u svom životu - odvojenost od sina nakon što je izgubila skrbništvo.

"Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati'...prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce,a za velike i sami znate što se sve może dobiti... Ipak, 28. studeni 2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih budućih osmijeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu!", stoji u njezinom tužnom statusu gdje je opet pokazala da je žalosti odluka suda za koju uvijek naglašava da je privremena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno” skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Mediji su nedavno donijeli vijest da su Milan Popović i sutkinja Tea Golub bili u istom hotelu na austrijskom skijalištu Katschbergu. Ona je bila u društvu sa suprugom i kćerkom, dok je Milan bio sa sinom.

"Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", potvrdila je sutkinja za Jutarnji list.

Severina (47) se trenutno sa suprugom Igorom Kojićem nalazi u Monte Carlu, nakon što je odradila koncerte u sklopu turneje 'The Magic Tour' i poštuje sudsku odluku te sina trenutno viđa dva puta tjedno i svaki drugi vikend.