/ Press
Sretan rođendan Aleksandar!

Severina se prisjetila rođenja sina i posve raznježila fanove: 'Ljubav rađa heroje'

Posljednji mjeseci za Severinu su bili najteži u životu nakon što joj je oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom, no Severina je rekla da će se za njega boriti do kraja. Majčina ljubav ne pozna granice, a pjevačica se u svakom trenutku trudi pokazati koliko joj znači njezin sin. Zato se s nostalgijom prisjetila kada ga je prije osam godina donijela na svijet.

Severina je nebrojeno puta rekla kako joj je sin Aleksandar zapravo najveća ljubav u životu i da bi zbog njega sve napravila. Iako drama oko skrbništva, koje joj je odlukom suda oduzeto i dodijeljeno bivšem suprugu Milanu Popoviću, još uvijek nije gotova, Severina se s nostalgijom prisjetila rođenja sina.

"Rođen 20.02. prije 8 godina u Splitu" napisala je Severina ispod fotografije sa sinom na kojoj ga drži u naručju dok joj on daje pusu u obraz. Fotka je raznježila Severinine fanove koji su Aleksandru čestitali osmi rođendan i poželjeli mu sve najbolje. "Rođeno moje. Ljubav rađa heroje", napisala je jedna obožavateljica u komentaru.

Promo

Dan ranije, Severinu je u inboxu dočekalo pravo iznenađenje. Jedna majka poslala joj je video svoje malene kćeri Klare koja sa svojim kućnim ljubimcem psom pjeva Severininu pjesmu "Rođeno moje" iz sveg glasa. Severinu je ovo potpuno oduševilo pa je video podijelila i na Facebooku i na Instagramu, zaradivši više od 583 tisuće pregleda.

Zagreb, 090318.
Opcinski kazneni sud.
Nastavak sudskih tuzbi Severine i njenog bivseg muza Milana Popovica.
Na fotografiji: Severina.  
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media

Posljednjih nekoliko mjeseci za Severinu su bili najteži u životu zbog privremene sudske odluke prema kojoj dijete mora živjeti s ocem Milanom Popovićem, a Severina ga ima pravo viđati samo nekoliko puta tjedno u određene sate.

Pjevačica i njezin odvjetnički tim uložili su žalbu, no konačna odluka još uvijek nije donesena.

Čitajte i:

Severina u prvom intervjuu nakon odluke suda: 'Kad je Aleksandar bio mali, nisam imala ovakvih problema kao sada jer ga otac i nije htio viđati'

Severina se prvi put oglasila nakon odluke: 'Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju što čine'

Severina izgubila spor s Milanom Popovićem: Dijete će živjeti s ocem!

Linker
20. travanj 2024 04:13