instagram/samanthamarq
To mora da je ljubav

Slavna glumica dobila je prsten: 'Sve sada ima smisla čak i moje suze u prošlosti'

Zaruke slavne glumice Freide Pinto koje su od njezinog dečka izrežirane do najmanjih sitnica oduševile su sve njihove prijatelje, a njoj je kaže sve sjelo na mjesto

Glumica Freida Pinto (35) objavila je javno da se zaručila za Coryja Trana (33) na najljepši mogući način. Uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu na kojoj su presretni napisala je emotivan tekst.

"Sve sada ima smisla. I život i svijet, čak i moje suze u prošlosti. Sve je sjelo na svoje mjesto i sad znam gdje idem. Ti si, moja ljubavi, najljepše biće koje je ikada ušlo u moj život", napisala je glumica, a na tu njezinu objavu odgovorio je i njezin budući suprug koji je napisao da će učiniti sve da ostane u njezinom životu.

instagram/samanthamarq

Tran je inače poznati fotograf, zaljubljenik u adrenalin i putovanja, a slavnu glumicu zaprosio je na njegov rođendan na litici uz ocean. Njezin pristanak je opisao kao najljepši rođendanski poklon koji si netko može poželjeti.

Instagram/samanthamarq


Njegovo pitanje i njezin pristanak ovjekovječila su dva fotografa Sam Marquart i Britt Deyankoji. Zaručnici su prvi put viđeni zajedno u listopadu 2017., a prvi javni izlazak bio im je na tribinama U.S. Openu iste godine.

Slavna glumica bila je u vezi s glumcem Devom Patelom nakon što su se zaljubili na setu filma "Milijunaš s ulice". Prekinuli su 2014. nakon što su romantičnoj vezi proveli sedam godina.

Linker
20. travanj 2024 19:45