PO PRAVILIMA SCIJENTOLOGIJE

Slavna glumica rodila u potpunoj tišini: Za doktora nije bilo vremena, porodio me suprug

Celebrities at the Los Angeles premiere of 'Confirmation' at the Paramount Theatre in Hollywood, California. UK RIGHTS ONLY
Pictured: Erika Christensen
Ref: SPL4143765 010416 NON-EXCLUSIVE
Picture by: FameFlynet.uk.com / SplashNews.com
Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com
World Rights
FameFlynet.uk.com / SplashNews.com
Glumicu Eriku Christensen porodio je njezin suprug Cole Maness nakon što su shvatili da doktor neće stići na vrijeme.

'Moja priča o porođaju će uči u obiteljsku povijest jer me porodio suprug Cole. To je bila moja krivica jer nisam shvatila da će curica doći tako brzo, jednostavno nismo stigli pozvati doktora. I moja majka se iznenadila, ali je uspjela uslikati našu prvu fotografiju. Na svijet je došla u 9:21 ujutro, barem mislimo. Upoznajte gospođicu Polly, koja ima bucmaste obraze i jako je lijepa', napisala je glumica Erica Christensen, najpoznatija po ulozi u seriji "Roditelji i djeca".

Poznata glumica rodila je po pravilima scijentologije. Oni vjeruju da je za dijete najbolje da dođe na svijet u mirnoj atmosferi punoj ljubavi, a to uključuje i tihi porod. Nitko od osoblja koje je u sobi ne smije govoriti niti biti uzbuđen, a majku se također potiče da ne viče dok rađa, nego da šuti. Scijentolozi vjeruju da je to najbolje okruženje za dijete i njegov daljnji razvoj, ali i za majku.

Glumica je nakon nekoliko dana, kada se oporavila od šoka, objavila novu obiteljsku fotografiju na svojoj društvenoj mreži na kojoj se novorođenoj kćeri pridružila i dvogodišnja Shane: 'Pozdrav s planeta gdje sam već četvrti dan. Imamo puno lijepih fotografija, ali krenut ćemo s ovom. Shane je došla na maženje, jako slatko', napisala je ponosna mama.

Erika Christensen odgajana je po pravilima scijentologije jer su i njezini roditelji veliki vjernici. Čak je pohađala i Akademiju Delphi na kojoj se koriste metodologijom koju je osmislio i razvio 'otac scijentologije', SF pisac Ron L. Hubbard. Svojoj pripadnosti toj religiji pripisuje sve glumačke i životne uspjehe.