Erika Christensen na tepihu
 FameFlynet.uk.com / SplashNews.com
PO PRAVILIMA SCIJENTOLOGIJE

Slavna glumica rodila u potpunoj tišini: Za doktora nije bilo vremena, porodio me suprug

Glumicu Eriku Christensen porodio je njezin suprug Cole Maness nakon što su shvatili da doktor neće stići na vrijeme.

Glumicu Eriku Christensen porodio je njezin suprug Cole Maness nakon što su shvatili da doktor neće stići na vrijeme.

'Moja priča o porođaju će uči u obiteljsku povijest jer me porodio suprug Cole. To je bila moja krivica jer nisam shvatila da će curica doći tako brzo, jednostavno nismo stigli pozvati doktora. I moja majka se iznenadila, ali je uspjela uslikati našu prvu fotografiju. Na svijet je došla u 9:21 ujutro, barem mislimo. Upoznajte gospođicu Polly, koja ima bucmaste obraze i jako je lijepa', napisala je glumica Erica Christensen, najpoznatija po ulozi u seriji "Roditelji i djeca".

Poznata glumica rodila je po pravilima scijentologije. Oni vjeruju da je za dijete najbolje da dođe na svijet u mirnoj atmosferi punoj ljubavi, a to uključuje i tihi porod. Nitko od osoblja koje je u sobi ne smije govoriti niti biti uzbuđen, a majku se također potiče da ne viče dok rađa, nego da šuti. Scijentolozi vjeruju da je to najbolje okruženje za dijete i njegov daljnji razvoj, ali i za majku.

Glumica je nakon nekoliko dana, kada se oporavila od šoka, objavila novu obiteljsku fotografiju na svojoj društvenoj mreži na kojoj se novorođenoj kćeri pridružila i dvogodišnja Shane: 'Pozdrav s planeta gdje sam već četvrti dan. Imamo puno lijepih fotografija, ali krenut ćemo s ovom. Shane je došla na maženje, jako slatko', napisala je ponosna mama.

Erika Christensen odgajana je po pravilima scijentologije jer su i njezini roditelji veliki vjernici. Čak je pohađala i Akademiju Delphi na kojoj se koriste metodologijom koju je osmislio i razvio 'otac scijentologije', SF pisac Ron L. Hubbard. Svojoj pripadnosti toj religiji pripisuje sve glumačke i životne uspjehe.

Linker
02. svibanj 2024 14:02