Instagram
GOTOVO JE ČEKANJE

Stigao je sinčić: Franka je rodila, Vedran Ćorluka pohvalio se fotkom iz bolnice

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić prvi su put postali roditelji - 5. siječnja stigao im je sinčić kojem su se neizmjerno radovali.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka na svojem se Instagramu pohvalio fotografijom iz bolnice gdje uz Franku uživa u prvim trenucima sa svojim sinčićem. Par je za prinovu odabrao ime Viktor, a da sitno broje do njegovog dolaska otkrili su na samu Novu godinu kada su s obožavateljima podijelili svoje uzbuđenje oko tog važnog životnog događaja.

Da će im u 2020. stići prinova par je objavio u kolovozu prošle godine, mjesec dana nakon prve godišnjice braka.

"Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše... ja ću smiriti vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!", napisala je tada Franka Batelić (27) na svojim društvenim mrežama, a odmah se javio i Vedran. "2020 će biti vrlo posebna godina. Naša mala obitelj dobit će pojačanje", napisao je u kolovozu nogometaš koji je s nestrpljenjem čekao dolazak sina.



"Bit će to predivna beba. Kakva 'kombinejšn'! Pravi mix ljepote! P.S. ne znam na koga bih više voljela da sliči", napisala je jedna od pratiteljica kada je par objavio da čeka bebu.

--> Franka Batelić otkriva nam obiteljsku tradiciju za Božić i priznaje: 'Darovi mi više nisu važni jer čekam najdraži do sada'

Vjenčali su se krajem srpnja 2018. u njezinoj rodnoj Istri. Nakon obreda u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama, slavlje se nastavilo u glamuroznoj atmosferi na luksuznom imanju Meneghetti, gdje su njihovu ljubav slavili obitelj i brojni prijatelji poput kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića i Ivana Perišića.

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic  / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media
O bajnom vjenčanju pričalo se mjesecima...

Linker
19. travanj 2024 20:07