Instagram
Instagram

Slavi se u Westinu

Svadba o kojoj bruji Zagreb: Pogledajte vjenčanicu u kojoj se danas Tia Jurčić udala za Marija Mamića!

Pred stotinjak ljudi danas su se u Zagrebu pred matičarem na vječnu ljubav zakleli Tia Jurčić i Mario Mamić

Tia Jurčić, 31-godišnja event menadžerica, pokćerka Ljube Jurčića, bivšeg saborskog zastupnika i ministra, i Mario Mamić, sin Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama, danas su izgovorili sudbonosno 'Uzimam'. Učinili su to pred matičarem, a veliko slavlje za stotinjak uzvanika upriličili su u hotelu Westin, onom istom u kojem se Mario Mamić ženio i s bivšom suprugom Monikom Kravić.

No, ono što danas oko ovog vjenčanja najviše privlači pozornost, definitivno je vjenčanica koju je za najvažniji dan u životu izabrala Tia Jurčić. Sniježno je bijela, od čipke i tila, duboko dekoltirana. Pripija se uz tijelo sve do malo iznad koljena, a potom se raskošno širi.

Tia je nosila i veo, a kosu, u koju je nekoliko dana prije vjenčanja stavila umetke, pustila je da u valovima pada niz ramena. Našminkala se diskretno, samo je oči i osobito trepavice, dramatično naglasila. Nema sumnje, kraljica je večeri, no bio je naočit i njezin Mario u sivom trodijelnom odijelu, košulji i kravati.

I Mariju i Tiji ovo je drugi brak: on je krajem prošlog ljeta odselio iz obiteljskog doma koji je dijelio s Monikom Kravić i njihovo dvoje djece, a Tia je bila u braku s američkim košarkašem iz Teksasa, Crisom Warrenom, s kojim ima sina. Družiti su se počeli prošlog ljeta na otoku Pagu, gdje Mamići ljetuju, a Novu godinu već su dočekali u romantici u Dubaiju. Godinu dana bilo im je dovoljno da shvate da je to - to.

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on