Luka Modrić i kći Ema
 Instagram
Velikih sedam

Tatino zlato sve je veće: Luka Modrić raznježio porukom i obiteljskim fotografijama

Iako zatvoreni u karanteni jedan u od velikih razloga za slavlje imali su Vanja i Luka Modrić, a naš poznati uspješni nogometaš nije krio ponos i obiteljsku sreću na društvenim mrežama.

Luka Modrić naš proslavljeni nogometaš, veznjak Real Madrida i kapetan najuspješnije nogometne reprezentacije, privatno je pažljiv i nježan tata. Prema supruzi Vanji i njihovo troje djece često izražava ljubav i naklonost na društvenim mrežama, a sada ima poseban povod.

Njihova kći Ema navršila je sedam godina te su u obiteljskom domu malenoj princezi priredili slavlje. Uz objavu je napisao: "Moje sve postaje sve veće, kao i moja ljubav za nju".

Obitelj na prvom mjestu

Uz nekoliko fotografija sa slavlja na kojima su uz Luku supruga Vanja te djeca Ivano, Ema i najmlađa Sofija. Prema temi kojoj su uredili terasu vidi se kako je Ema velika ljubiteljica Pokemona.

Modrići sva velika slavlja proslavljaju zajedno i u krugu obitelji, a simpatičnim rekvizitima ili odjećom često znaju napraviti tematsku zabavu. Luka je u karijeri primio brojne nagrade, a gotovo svaki put istaknuo je da mu je obitelj najvažnija te da su uvijek uz njega.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 21:18