Trump misli da će mu ovo donijeti pobjedu na izboru....
 Getty Images
Drži je u šaci

Teorija koja sve objašnjava: Evo zašto se Melania možda nikada neće rastati od Trumpa

Odnos predsjednika SAD-a i prve dame i dalje je nepoznanica. Dok mediji Melaniju nazivaju nesretnom, njezina bivša savjetnica nimalo je ne žali. No, koliko god možda želi izaći iz tog braka, ona to ne čini. Komičar Trevor Noah smatra da za to ima jako dobar razlog

Prva dama Sjedinjenih američkih država Melania Trump već je 15 godina u braku s američkim predsjednikom i biznismenom Donaldom Trumpom. No, njihov odnos je prava misterija te ni po čemu nije sličan onome bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i bivše prve dame, njegove supruge Michelle ili pak hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i njegove supruge Sanje.

Posljednja dva para na sva zvona ističu koliko se vole i podržavaju, kako verbalno, tako i neverbalno te im se na licima vidi da su sretni, što se ne može reći za Melaniju i Donalda. Možda su nekada i bili ludo zaljubljeni, no ako ste pratili njihov govor tijela posljednjih godina koliko je Trump predsjednik SAD-a, mogli ste primijetiti da među njima nešto ne valja.

Melania je to suptilno pokazala u brojnim prilikama - izbjegavala je primiti supruga za ruku, držala se kao da su joj sve lađe potonule, kolutala je očima na njegove riječi ili odabirom odjeće slala pasivno-agresivne poruke.

US First Lady Melania Trump departs Andrews Air Rorce Base in Maryland June 21, 2018 wearing a jacket emblazoned with the words
Profimedia, AFP
'Nju jednostavno nije briga'

Znala je dobro u što se upušta?

Komunikacijski stručnjaci su u Trumpovom slučaju nisu imali puno posla jer je on većinom uvijek isti - nastupa bahato, gordo i ponosito te želi pokazati da je on šef. Ipak, Melanija cijelo vrijeme šuti, hoda pored supruga i izgleda, blago rečeno nesretno.

Mnogi strani mediji su zbog Melanijinog nastupa zaključili da je žena nesretna u tom braku, ali pojavila se knjiga bivše savjetnice prve dame Stephanie Winston Wolkoff u kojoj Melaniju prikazuje u drugom svijetlu - kao lukavu, proračunatu ženu koja je jako dobro znala u što se upušta kad se udavala za Trumpa.

Trump ženu drži u šaci

Da cijela situacija bude još zanimljivija, komičar i voditelj emisije "The Daily Show", Trevor Noah, donio je prilično oštru teoriju zašto se Melania, unatoč lošem braku, ne želi razvesti od Donalda. I po svemu sudeći, prilično je logična.

Naime, Donald Trump ima dug prema državi od 421 milijun dolara, a to je navodno i razlog zašto je htio odgoditi nadolazeće izbore. "Trump zapravo ne želi više biti predsjednik. Sve što želi je zaštita Tajne službe. S*anje, da ja imam dug od 400 milijuna dolara, također bih pokušao otkazati izbore", rekao je Noah.

WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 11: U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump walk to the White House residence as they exit Marine One on the South Lawn of the White House on September 11, 2020 in Washington, DC. President Trump and the First Lady traveled earlier to the Flight 93 National Memorial in Shanksville, Pennsylvania to mark the 19th anniversary of the September 11th attacks. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Getty Images
Melanija bi rastavom od Trumpa dijelila njegov dug.

A Trumpov dug objašnjava i zašto ga Melania još uvijek nije ostavila. "Ako se razvede od njega, dijelit će s njim dug na pola", objasnio je komičar. Noah je također primijetio da Trump navija za senatora Bernieja Sandersa, a ne za Joea Bidena.

"Ako bi Sanders pobijedio, to bi za Trumpa značilo spas jer bi mu vlada 'izvukla'. To čak objašnjava zašto Trump uništava Američka poštansku službu. Kako će država dobiti svoje novce natrag ako mu ne može poslati račun?", zaključio je Noah.

Čitajte i:

Ivana Trump oplela po Melaniji: Ponosna je na svoju kćer, no prva dama nije joj po ukusu

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

Melania Trump: Od omražene Slovenke do moderne stilske ikone

Ivanka i Melania Trump - hladni rat u odajama tajni

Linker
16. travanj 2024 12:47