Tia Mamić / Instagram
Napokon sretna

Tia Mamić o braku i susretu bivšeg i sadašnjeg supruga: 'Nisam se planirala zaljubiti, ali dogodilo se'

Supruga Marija Mamića samozatajna je poduzetnica koja rijetko daje intervjue no ovaj put iskreno je progovorila kako je u drugome braku pronašla ljubav života. Gdje je upoznala Marija, kako izgledaju praznici kad obitelj Mamić posjete bivši supružnici te čime je suprug iznenadi svaki dan... sve je ispričala.

Markantna ekonomistica Tia Mamić (35), koja je pod povećalo javnosti došla još kao djevojčica, jer joj je poočim političar Ljubo Jurčić, u ovotjednoj je emisiji RTL Exkluziva otkrila podosta o drugom braku, onim s dvije godine mlađim sportskim menadžerom Marijem Mamićem.

Majka 9-godišnjeg Dominica, kojeg je dobila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, ove će jeseni s Marijem proslaviti treću godišnjicu braka, no ne krije da su zaljubljeni kao na početku veze, koja je, tvrdi, započela sasvim slučajno.

"Kad smo se upoznali, ja sam radila na jednom projektu, i bila sam totalno u modusu posla. Uopće mi nije palo na pamet da će se taj trenutak dogoditi i da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali eto - to se tako dogodilo i mi smo zapravo odmah znali da je to - to", rekla je Tia.

Otkrila je i kako joj oko domaćinstva pomaže jedna žena u trenucima kad je poslovno odsutna, ali i kako se ona i suprug trude obavljati većinu "posla" oko djece. A djece je u njihovu braku troje. Tia, kako smo spomenuli, ima sina Dominica, dok Mario iz braka s voditeljicom Monikom Kravić ima dva sina, Josipa i Jakova.

"Djeca su doista divna, i ja na njih gledam kao da su moja djeca. Ne pravim nikakvu razliku" ispričala je Jurčićeva pokćerka o odnosu s dječacima iz suprugova prvog braka. "Djeca su braća i odgajamo ih kao da su braća." dodala je i o njihovu međusobnom odnosu.

S obzirom na to da oboje imaju po jedan brak iza sebe, i Tia i Mario trude se da dati sve od sebe da ovaj uspije.

Tako Tia redovito Mariju kuha omiljeno jelo - sarmu, a on nju dva puta tjedno iznenadi omiljenim buketima cvijeća, jednim s ružama, drugim s tulipanima. Međutim, Mario čini i ono od čega većina muškaraca zazire - opere posuđe nakon ručka.

"Prijateljice uvijek kažu kako sam pronašla super muža. Na kraju krajeva, i Mario sam kaže: 'Ona je kuhala toliko sati i bilo bi fer i lijepo da ja sad sredim stol.' Tu mu naravno pomažu i dečki" pohvalila se ekonomistica.

Posebno, pak, paze, na svoje male rituale.

"Svakog jutra ustajemo u 6, jer volim sa svojim Marijem popiti kavu prije no što se djeca ustanu, to nam je rutina svaki dan." dodala je Tia ističući kako su usprkos brojnim obavezama uspjeli odvojiti vrijeme za sebe. Naime, bračni par Mamić svakoga tjedna jednu večer odvoji za odlazak na romantičnu večeru.

Zagreb, 230510.
Dvorana Trnsko.
Druga utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske.
Zagreb CO - Cibona
Na fotgrafiji: Chris Warren i Tia Jurcic, kcer Ljube Jurcica.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX
Chris Warren i Tia zajedno imaju sina Dominica.

Progovorila je Tia i o bivšem suprugu od kojega se nakon pet godina braka razvela 2016. godine.

Otkrila je kako su ona i Amerikanac Chris Warren danas u odličnim odnosima te kako su se dogovorili kako će njihov sin ljeta i svaku drugu zimu provoditi s ocem. Najveća podrška i tu joj je bio sadašnji suprug.

Cijeli intervju, koji je dala Ani Miščević, i u kojemu Tia otkriva detalje susreta bivšeg i sadašnjeg supruga, ali i novi poslovni iskorak, možete pogledati ovdje.

ČITAJTE I:

Tia Mamić progovorila o teškom djetinjstvu: 'Ljudi si daju za pravo kreirati moj život'

Unuka mu starija od kćeri: Zoran Mamić s trećom partnericom dobio i treće dijete!?

Što Mamić kaže na novi potez njegove supruge? Tia i Mario čuvaju privatnost kao zmija noge, no...

Linker
23. travanj 2024 13:05