BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
stvarno joj je dosta

Tužan kraj: Meg Ryan nakon osam godina veze naglo prekinula zaruke

Nakon što su zajedno proveli punih osam godina, Meg Ryan i John Mellencamp su raskinuli zaruke. Iznenadili su time javnost jer se očekivala objava da će se - vjenčati.

Meg Ryan, 57-godišnja holivudska glumica, i John Mellencamp, 68-godišnji glazbenik, više nisu ljubavni par. I iako ovo nije prvi put da su prekinuli, jer im se prije četiri i pol godine u vezu umiješala njegova nevjera, ovaj put je gotovo jednom zauvijek. Barem tako ona tvrdi prijateljima: "Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i prekinula je zaruke. Nimalo joj nije žao", donosi US Weekly.

Veza ovog para započela je 2010. godine kada se Mellencamp rastao od supruge Elaine Irwin. Svijet je četiri godine obilazila vijest da se on zaljubio u bivšu manekenku Christie Brinkley, danas 65-godišnjakinju. No, nakon nepune tri godine, putevi Meg i Johna su se opet spojili, te su se i zaručili prije točno godinu dana. Sada je pak došao - konačan kraj.

Meg Ryan je najprije viđena bez zaručničkog prstena, no još se nagađalo da je možda skinula iz nekog drugog razloga. No, kako pišu američki mediji, Meg je ta koja je odlučila skinuti prsten i naglo prekinuti zaruke.

*EXCLUSIVE* New York, NY  - Congratulations are in order for Meg Ryan and John Mellencamp! The actress and the musician are engaged after rekindling their on-again, off-again romance in 2017. Rumors swirled that the couple was making it official after Ryan was spotted out on Halloween wearing a sparkling ring on a certain finger. Spotted here enjoying a day together in New York. **SHOT ON 10/10/2017**

Pictured: Meg Ryan, John Mellencamp



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 394852651, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije ovih zaruka, Meg Ryan je od 1991. do 2001 bila u braku s Dennisom Quaidom. On iza sebe ima tri braka, s Priscillom Esterline, Victorijom Granucci i Elaine Irwin.

Linker
16. travanj 2024 07:36